5 culori in tendinte pe care va trebui sa mizezi in 2020

Classic Blue, dulceata zorilor de zi, terracotta, verde profund.. iata care sunt culorile in tendinte pentru anul 2020 care ar trebui sa te inspire si pe tine pentru a crea cel mai frumos decor in interiorul casei tale.

Classic Blue pentru un decor elegant si atemporal. Nuanta de Classic Blue a fost aleasa nuanta anului 2020 de catre celebrul institut Pantone. Numai bine deoarece este o nuanta foarte eleganta atemporala care se poate adopta foarte usor in interiorul casei tale. Este perfecta pentru o singura parte de perete pe care vrei sa o pui in valoare.

Verdele sub toate formele sale pentru a afisa nevoia de mai multa natura. Si in acest an, verdele are un loc privilegiat in interiorul casei noastre. Este extensia noastra in materie de decor care exprima dorinta de a trai mai bine si de a consuma mai responsabil. Verde maslina sau verde profund, nu prea conteaza ce vei alege.

Terracotta, nuanta care iti va condimenta interiorul casei. Nuantele dinamice sunt foarte in voga in anul 2020. Nuanta de terracotta revine deci in forta si corespunde de minune nevoii noastre de nuante mai pamantii si  mai naturale. Este o nuanta calduroasa plina de vitamina care iti va inflama decorul casei, cu siguranta.

Gri – albastrui pentru un interior mai linistit. Aceasta nuanta de albastru care oscileaza intre gri si verde este foarte in voga in noul an. Este o nuanta neasteptata, minerala si polivalenta de o eleganta remarcabila.

Nuantele de maro pentru cel mai sic decor cu putinta. Sunt cele care castiga in popularitate in acest an si care te vor ajuta sa ai cele mai sic incaperi in caminul tau. In plus, vor merge de minune cu alte nuante in voga ale momentului- verde, taupe, galben mustar…

Vezi si:  Living albastru: cateva inspiratii pentru a adopta aceasta culoare vibranta