Living albastru: cateva inspiratii pentru a adopta aceasta culoare vibranta

Tuturor ne place culoarea albastra. Opteaza pentru un total look in sufrageria ta cu un perete si canapeaua asortate spre exemplu. In privinta accesoriilor, poti alege culoarea aurie, cum este in poza din stanga.

Albastrul nu a incetat sa ne faca sa calatorim datorita nunatelor sale variate, unele mai frumoase decat altele. Vrei si tu sa adopti aceasta culoare pentru livingul tau? Iata cateva idei cu ajutorul carora vei prinde curaj daca inca eziti.

In ultimii ani am constat faptul ca albastrul s-a ridicat la rangul de culoare care nu se demodeaza niciodata. Aceasta culoare vibranta se asorteaza cu o multime de culori. Fie ca esti adepta stilului contemporan in privinta amenajarii interioare sau adepta stilului modern, cu siguranta vei gasi ceva pe placul tau.

Cum poti adopta culoarea albastra in livingul tau? Culoare magnetica prin excelenta, albastrul este o culoare care ne linisteste. Chiar daca exista anumite greseli pe care trebuie sa le evitam inainte de a alege sa integram aceasta culoare in interiorul nostru, trebuie sa stii ca albastrul este o culoare care se adapteaza tuturor dorintelor, tururor necesitatilor. Poti alege pentru un perete din living un albastru mai inchis pe care sa il asociezi cu culori mai blande precum bejul sau alburiu.

Din contra, daca preferi o decoatiune mai iesita din comun atunci ar trebu sa mizezi pe accente de albastru electric. Pentru un living chic, opteaza pentru un albastru paun, asortat cu auriu si/sau verde brad.

Joaca-te cu materialele, culorile si formele. O decoratiune reusita rezulta cel mai adesea dintr-un joc subtil de forme, de culori dar si de lumini. Oricare ar fi nuanta de albastru aleasa, nu ezita sa alegi materialele potrivite pentru livingul tau. Astfel, o canapea sau un fotoliu din catifea vor oferi un plus de eleganta. Lemnul si pielea confera un plus de autenticitate.

Vezi si:  Micile lucruri care conteaza