Inspira-te de la Meghan Markle ca sa fii cea mai frumoasa

Te-ai intrebat si cu siguranta macar o data ce face Meghan Markle pentru a fi mereu stralucitoare si frumoasa? Pe langa un machiaj perfect executat, ducesa de Sussex are o rutina de frumusete specifica care se poate reproduce cu usurinta si de tine, acasa.

Isi curata tenul ca o profesionista. Pentru Meghan Markle curatarea tenului este un lucru esential. Pe langa faptul ca, prin curatarea faciala debaraseaza tenul de pielea moarta, de bacterii si de alte impuritati acumulate de-a lungul zilei, acest ritual sporeste stralucirea tenului. Daca aplici direct cu degetele produsul pentru curatare si masezi cu ajutorul unor miscari circulare, si mai bine, astfel stimulezi circulatia sanguina si muschii fetei.

O baie cu aburi de mai multe ori pe zi. Nu este nimic mai bun decat o baie cu aburi pentru ca produsele de frumusete sa intre mai bine in piele. Baia cu aburi ne deschide porii si permite diferitelor solutii applicate pe epiderma sa penetreze in multiplele straturi ale pielii si sa ii faca bine in profunzime.

Opteaza pentru layering. Ce este layering? Este o tehnica provenita din Coreea care consta in suprapunerea diferitelor straturi pe piele pentru ca aceasta din urma sa profite de toate beneficiile odata. Meghan Markle incepe intotdeauna prin cea mai apoasa solutie (cea mai concentrata in apa si cea mai lichida).

Nu abuza de crema special conceputa pentru conturul ochilor. Atentie, nu am spus sa nu o folosesti deloc ci sa o folosesti in doze mai mici si nu zi de zi. Pielea din aceasta zona fiind mult mai fina decat in restul corpului, doza necesara de produs este echivalenta cu o jumatate de boaba de orez. Daca aplici crema pentru conturul ochilor in exces iti va fi destul de greu sa o inlaturi mai apoi. Aplica acest produs tot cu ajutorul unor miscari circulare, pentru a masa putin pielea din jurul ochilor.

Vezi si:  Viata de Ducesa