3 sfaturi de experti pentru a te reindragosti de partener

Te temi ca odata cu trecerea timpului, rutina sau problemele cotidiene vor inlocui pasiunea care anima pana acum cuplul tau? Iata in acest caz, trei sfaturi de care sa tii cont, pentru a trai povestea ta de dragoste cu aceeasi intensitate ca si in primele zile.

Esti de mai multi ani in cuplu si totul decurge cum nu se poate mai bine, in calm si seninatate? Te temi insa ca odata cu trecerea timpului, lucrurile se vor schimba si ca pasiunea se va estopma pana la urma? Iata cele mai bune sfaturi de care ar trebui sa tii cont.

Nu ramaneti « lipiti » in permanenta. Una din regulile fundamentale pentru a intretine dorinta in cadrul cuplului- sa nu uiti de tine insuti. Daca iti petreci toate serile cu jumatatea ta, fara sa te mai gandesti la propria persoana, subiectele de conversatie se vor epuiza pana la urma.

 

Ramaneti atenti unii la altii. Oare cand ti-ai ascultat cu adevarat ultima data partenerul? Asta fara sa il intreupi sa sa iti consulti discret mobilul? Trebuie sa incercati sa petrecti mai mult timp impreuna discutand si sa instaurati un nou mod de conversatie.

Principiul este unul foarte simplu- unul vorbeste, celalalt asculta. Incearca sa iti asculti partenerul, fara sa il intrerupi sau sau sa ii anticipezi raspunsurile. Un dialog complice care va intari legaturile deja stramse care va unesc.

Surprindeti-va. Atunci cand iestiti in oras, ar trebui sa dati frau liber imaginatiei. Organizati seri surpriza si daca este posibil, faceti din asta un ritual. O escapada, o plimbare cu vaporul, o distractie nebuna la jocurile cu laser…nu prea conteaza, atata timp cat veti trai momente unice.

Vezi si:  Etape esentiale in alegerea ceasului de perete

Si incercati in fiecare zi sa va priviti cu ochi noi, ca si cum v-ati fi vazut pentru prima data.