Cum poti invita natura in decorul casei tale?

De ceva ani incoace, natura este o parte integranta a marilor tendinte in materie de decor. Fie ca stai in centrul orasului, fie ca stai la tara, natura se invita in interiorul casei tale pentru a crea cel mai frumos decor, linistitor si calduros.

Dar, pe langa plantele verzi, stiai ca exista si alte modalitati de a invita natura in casa ta?

Iata cateva idei de care sa tii cont.

Agata o poza pe o panza in living. In ultimii ani, pozele pe panze sunt din ce in ce mai in voga pentru a aduce cea mai frumoasa nota artistica interiorului casei tale. Pentru cel mai frumos decor personalizat, poti agata pe panza, propriile tale poze.

Vegetalizeaza incaperile din casa. Poti sa pui astfel o multime de plante in fiecare incapere din casa. Este de ajuns daca alegi plantele cu grija. Astfel ca in bucatarie sau in baie, poti alege plantele tropicale care au nevoie si de umiditate. In dormitor, plantele care pot purifica aerul sunt bine venite. Daca nu esti prea priceput in ale gradinaritului, poti alege plantele suculente sau cactusii care nu prea au nevoie de ingrijire.

Acopera un perete cu un tapet vegetal. Tapetul este foarte in voga de ceva ani incoace. Si printre motivele in tendinte se numara si cele tropicale sau exotice.

Poti sa alegi si obiecte de decor cu imprimeuri vegetale. Este vorba despre motive care sunt gata sa devina atemporale. Imprimeurile vegetale sunt cele mai in voga in interiorul caselor de ceva ani incoace si nu sunt gata sa le paraseasca inca.

Este cea mai buna idee pentru un plus de natura in interiorul casei tale. Motivele vegetale se pot regasi pe textile, pe vesela sau cele mai frumoase obiecte de decor. Si sunt foarte usor de asociat cu alte motive.

Obtine usor permisul de conducere, rezolvand pe www.odat.ro toate chestionarele auto drpciv ce iti pot pica la examen.