Trio in deco- cum si de ce sa il adopti?

Cum ar fi daca echilibrul in decor ar tine de cifra trei?

Cel mai adesea, atunci cand vine vorba despre estetism, ne imaginam ca prin simetrie, ajungem sa creem un echilibru perfect. Dar, nu e chiar asa. Se pare ca avem un creier care nu apreciaza deloc numerele pare si care gaseste ca tot ce este impar este mult mai armonios.

Este deci un truc in materie de decor foarte usor de utilizat, deoarece consta pur si simplu sa folosesti elemente, culori, obiecte si forme in numar impar.

Trei corpuri de iluminat suspendate. Daca vrei un loc de luat masa unde accentul sa fie pus pe convivialitate si pe masa, atunci ai nevoie de trei corpuri de iluminat.

Trei tablouri inramate. Pentru a anima un colt al casei nimic nu se compara cu trei tablouri care vor atrage privirea. Si decat sa alegi un tablou mare colorat, mai bine alegi trei cu un format si cu o rama identica pentru cel mai frumos efect grafic.

Trei masute de cafea. Nimic nu este mai practic pentru living decat trei masute de cafea de inaltime diferita, un trio care va garanta un maximum de flexibilitate. Se pot adapta de asemenea oricaror situatii.

Trei picioare. Trio-ul este o valoare sigura care inspira numerosi designeri. Unii chiar se amuza spargand codurile si creand piese de mobilier unde acest numar de aur este sublimat. De exemplu, o masa cu trei picioare, este cea mai buna alegere pentru a pune cel mai bine in valoare un decor mai modern.

Trei materiale si culori. Pentru a pune in valoare culorile si Materialele si pentru a asigura un echilibru perfect cel mai bine ar fi sa alegi cifra trei si atunci cand amenajezi bucataria. Asociaza materiale reci cu materiale calduroase cu elemente deschise si inchise, pentru a crea cel mai frumos efect.

Vezi si:  Design interior- nuanta de rosu bordo este cea mai frumoasa!