Cum poti adopta stilul englezesc in sufrageria ta?

Cu mobilierul sau cu o patina minunata, cu portelanul sau inflorat si cu lenjeria sa care ne duce cu gandul la cea a bunicii, stilul englezesc este foarte in voga si seduce foarte multa lume chiar si in 2018. Ai nevoie de inspiratie pentru a-l adopta la tine in sufragerie? Iata ce trebuie sa faci.

Un amestec subtil de accesorii pretioase, de mobilier din lemn nobil si de cele mai frumoase tesaturi, stilul englezesc nu lasa nimic la voia intamplarii. La fel ca si in crearea unui buchet de flori, fiecare detaliu conteaza, pana la cea mai mica lingurita sau obiect de decor.

Popularizat inca din anul 1990, stilul englezesc revine in forta in domeniul designului interior. Aici intra mai ales tapetul si materialele cu flori care impodobesc de minune din nou interiroul casei noastre, mai ales la tara, unde ne fac sa ne simtim mai ceva ca intr-un cottage englezesc.

Iar stilul englezesc inseamna mai ales tonuri fresh si primavaratice, alegeri murale asortate, care contribuie toate la o atmosfera plina de feminitate si de dulceata. Masa de lemn cu un stil victorian este gata sa primeasca o gustare mai sic si mai gurmanda. Iar daca mai alegi si retete englezesti, te vei simti mai ceva ca la Londra.

Pentru a obtine un astfel de rafinament, armonia de culori este un lucru mai mult decat esential. Ai nevoie de nuantele de roz pal, de verde mint sau de bej. Si pentru a pastra in interiorul casei tale, spiritul de gradina englezeasca, fara sa cazi insa in supradoza de flori, ar fi bine sa alegi doar un element sau doua cu detalii florale. Aici intra un tapet pe un singur perete din living, o zaharnita cu flori, o cusca frumoasa cu pasari si cu flori sau un tablou.

Vezi si:  4 filozofii de viata inspirate de pisici