Vis: eram intr-o casa cu etaj. si cu niste colegi de job. Am vazut niste flacari, pornise un incendiu la parter si restul lumii a iesit din casa. Eu am ramas si am inceput sa-mi aleg niste haine pe care sa le iau cu mine, apoi laptopul. am mai zabovit o vreme cautind o geanta de laptop a altcuiva despre care geanta stiam ca e prin camera si, daca tot luam laptopul, ma gindeam sa-i fac si omului o bucurie si sa-i aduc geanta. era intuneric, nu prea vedeam si am renuntat pina la urma. am coborit cu o sacosa de plastic in care aveam lucrurile adunate. un etaj mai jos pompierii darimasera un zid si mi-a fost foarte usor sa ies din casa pe acolo. m-au certat – ceva de genul “inconstienta” ca n-am iesit odata cu restul lumii. Eram la oarece distanta de casa cind mi-am dat seama ca am uitat sa iau incarcatorul de telefon. si in vis si in realitate am 2 telefoane aproape identice cu doua incarcatoare identice; pe un incarcator il tin acasa, pe altul la job. cel de la job e comun- in sensul ca-l dau si colegilor. ei, in vis ramasesem fara incarcatorul de job. care era in casa. m-as fi intors sa-l iau, dar ma gindeam ca nu ma vor lasa pompierii. nu era mare foc. ardea ceva mocnit pe la parter. dar n-aveau apa si era clar ca va arde toata casa. era o tare suparatoare catastrofa minora – ma si vedeam cu telefoanele ramase fara baterie.

Realitate: M-am trezit cu sufletul plin de regrete dupa incarcator. Mi-am revenit, dar preocuparea imi ramasese cumva. drept care am povestit la job ce vis prozaic am avut si cum am irosit uriasul potential dramatic al unui incendiu pe niste haine si un incarcator.

Vezi si:  Care tendinta te va inspira in anul 2020?

La job, dupa ceva ore imi dau seama ca mi se descarca orange-ul. deschid sertarul sa iau incarcatorul si… incarcatorul nu e! Nu l-am gasit nicaieri (nici la colegi). Mi-a disparut incarcatorul de la job :)))