Cum poti adopta verdele in interiorul casei tale?

Asociat cel mai adesea cu natura, verdele este cel care vine cu un plus de prospetime pentru casa ta. In plus, poti profita din plin de toate nuantele sale, din dormitor si pana in living. Nu stii cum? Iti venim in ajutor cu cateva idei care sa te inspire.

Verde mint, verde kaki, verde masliniu sau verde celadon…verdele este foarte trendy in acest sezon. Si chiar daca a fost considerat multa vreme demodat sau depasit, verdele, cea mai linistitoare nuanta, revine in forta.

In ce incapere poti folosi verdele? Verdele poate sa fie folosit in orice incapere din casa.  Nuanta sa este cea care va determina stilul.

Pentru o ambianta mai eleganta, mai linistitoare sau mai sofisticata, alege nuantele de verde profund, foarte adaptate pentru incaperile in care iti petreci mai mult timp. Dar nu uita insa ca nuantele mai inchise pot sa reduca spatiul si luminozitatea. Deci se potriveste mai ales in incaperile mai inalte.

Pentru a veni cu un plus de prospetime pentru o incapere, poti apela la verdele mint, celadon sau aqua. Cel mai acidulat este cel mai potrivit pentru o camera de copii.

Daca nu stii cum sa introduci verdele la tine in decor sau daca ti se pare o nuanta mai dificila, poti incerca sa vopsesti un singur perete in aceasta nuanta. Sau poti miza pe scaune, comode sau canapele in aceasta nuanta pe care sa le asortezi cu un perete pentru a obtine cel mai sofisticat decor.

Cu ce nuante se poate combina verdele? Culorile naturale precum albul, griul deschis sau bejul sunt cele mai potrivite. Verdele mai profund se potriveste de minune cu bleumarinul, cu negrul sau bordoul. Nuantele de ocru sau de verde il potpune si ele cel mai bine in valoare. Dar verdele se potriveste de minune si cu materialele precum lemnul, metalul sau caramida.

Obtine usor permisul de conducere, rezolvand pe www.odat.ro toate chestionarele auto drpciv ce iti pot pica la examen.