Top 4 destinatii pentru luna februarie

Cap Verde

Vrei ca luna februarie sa fie cea mai frumoasa din an? De ce nu ai face o escapada in week-end sau de ce nu ai incerca sa pleci in vacanta? Nu stii care sunt cele mai frumoase destinatii pentru aceasta luna?

Nu am putea spune ca luna februarie este cea mai amuzanta. Nu-i asa? Iarna si frigul inca sunt omniprezente, zilele scurte si asteptam un singur lucru- primavara. Nu-i asa? Dar pana atunci, haideti sa visam la cele mai frumoase destinatii.

Paris, capitala iubirii. Nu trebuie sa va amintim sa in luna februarie este Sfantul Valentin. Nu-i asa? Poti face o escapada deci cu persoana ibita pentru a profita din plin de expozitii, spectacole, concerte, de croaziere pe Sena sau de cina la lumina lumanarilor.

Amsterdam, cel mai fermecator oras. Amsterdam este un oras din ce in ce mai in voga, care seduce din ce in ce mai multi turisti. Ii va seduce mai ales pe cei care adora arta si istoria. Iar sub zapada, orasul devine extrem de romantic. In februarie, Venetia Nordului inca nu este luat cu asalt, deci il poti descoperi in liniste.

Arhipelagul Capului Verde, un loc in afara timpului. Daca iti doresti temperaturi estivale si peisaje paradisiace, aici trebuie sa ajungi. Aceasta destinatie a fost chiar denumita arhipelagul soarelui etern deci este locul ideal atunci cand vrei sa iti reincarci bateriile la soare. In plus, vei putea profita de o natura care iti va taia respiratia si care te va ajuta sa ai cel mai autentic sejur.

Mexic- intre plante paradisiace si cultura maiasa. Aici vei gasi un climat idilic, peisaje minunate si o cultura minunata. Te vei putea bronza, vei putea face baie in peisaje de vis, vei putea descoperi templele maiase si aztece, vei putea descoperi o gastronomie suculenta… totul in cea mai frumoasa si mai exotica destinatie. Vei avea cu siguranta o vacanta de neuitat si cele mai frumoase surprize.

Vezi si:  Mi-e groaza de femeile la volan