Terracotta, noua nuanta care iti va incalzi caminul

Nuantele pamantii, cu terracotta in cap de lista nu au fost niciodata atat de in voaga ca si pana acum. Sic si calduroase, sunt cele care ne duc cu gandul la sud si care se potrivesc de minune cu cautarea noastra vesnica de natura si relaxare.

Deci in noul sezon nuanta de terracotta este cea care se impune la noi in case pentru a le incalzi. O nuanta foarte mediteraneana, aceasta este un veritabil must have pentru sfarsitul anului.

Nuanta de terracotta, noua preferata a marcilor scandinave. Marcile scandinave sunt primele care au ales sa mizeze pe nuanta de terracotta. Au adoptat nuanta de terracotta lasand sa sufle un vant de dolce vita pe minimalismul lor traditional. Mizand pe nuantele mai calduroase, tipice partii de sud a Europei, acestea devin mult mai sofisticate, ducandu-ne cu gandul la opulenta italiana. Iar aceasta tendinta si-a gasit un nume minunat- este vorba despre South Scandinavian.

Cu ce nuante se poate combina nuanta de Terracotta? In ceea ce priveste nuantele neutre, nuanta de Terracotta merge de minune cu cele de gri sau de bej mai rozaliu. Merge de minune si cu un interior unde predomina lemnul natural, negrul sau albul. Nuantele de terracotta merg de minune si cu rozul sau nuanta de bordo pentru a pune cel mai bine in valoare designul casei tale. Sunt nuante din aceeasi familie care merg de minune intre ele.

Deci intr-o perioada in care toata lumea se indreapta inspre natural, nuanta de terracotta se impune in interiorul caselor noastre pentru a raspunde de minune unei nevoi de autenticitate. Se va impune cu aura sa solara minunata, fiind de o profunzime exemplara, indemodabila si eleganta.

Vezi si:  Seturi de mobilier complete pentru camere tineret: recomandari practice pentru amenajari wow

Terracotta este o naunta calduroasa si dinamica, o nuanta care va veni cu un plsu de lux si de caracter pentru orice incapere din casa.