Cateva idei DIY pentru a reda viata exteriorului tau

Uneori putin abandonat sau cam neglijat, exteriorul casei sau al apartamentului merita intreaga noastra atentie. Balcon, terasa sau gradina, toate sunt un nou teren de joaca pentru creativitate, imaginatie si cele mai frumoase decoruri. Culorile si materialele vin cu cea mai frumoasa personalitate.

Pentru a reda viata acestui spatiu exterior, nu trebuie insa sa apelam la un profesionist. Cateva mici trucuri, sfaturi sau o buna doza de inspiratie sunt mai mult decat de ajuns. Iata cateva idei pentru a reda viata exteriorului tau.

Vopseste poarta de la intrare. Poarta de la intrare este un element foarte puternic. Schimband nuanta sa, vei reusi sa ii schimbi foarte usor felul in care arata. Alege o nuanta eleganta si mai ales in acord cu celelalte elemente de decor.

Pune in valoare un perete din terasa cu cele mai vesele culori. De exemplu, un perete in nuante de roz, care va fi cel mai bine pus in valoare de cactusi in ghivece de terracota te va face sa te simti mai ceva ca pe un taram exotic. In plus, te va ajuta sa obtii cel mai frumos contrast de culori.

Fixeaza corpuri de iluminat impozante deasupra mesei din gradina. Pentru a crea cel mai calduros loc de luat masa in gradina, corpurile de iluminat impozante sunt cele mai potrivite.

Personalizeaza peretele cu o serie de palarii din paie. Asociate cu vara, palariile din paie sunt numeroase in gradina. Dar in loc sa le lasi peste tot, imprastiate, mai bine le agati pe un perete pentru cel mai frumos decor mural.

Vezi si:  Culori in tendinte pentru anul 2021 de adoptat

Mizeaza pe o planta maiestuoasa care sa dea tonul. Va da impresia de mai mult spatiu si va veni cu un plus de verde pentru interiorul sau exteriorul casei tale.

Reamenajeaza terasa sau balconul cu cele mai colorate textile. Roz puternic si vesel, albastru, galben lamaie verde vegetal sau cel mai frumos mix de tonuri, vin cu cel mai frumos efect.