La Casa de Papel 4, Love Wedding Repeat: seriale si filme de urmarit in aprilie pe Netflix

In aprilie pe Netflix ii vei revedea pe faimosii hoti din La Casa de Papel (sezonul 4), vei putea urmari Last Kingdom dar si reality show-ul The Circle sau filmul romantic Love Wedding Repeat.

In fiecare luna Netflix vine cu lotul sau de noutati. Dupa o luna martie in top odata cu sosirea serialului Vampires si sezonul 3 al serialului Elite, Netflix ne promite o luna aprilie la fel de bogata in surprize.

Seriale care revin pe Netflix in aprilie. In aprilie ne vom bucura de un alt serial spaniol pe Netflix, Toy Boy. Incepand cu 4 aprilie se reintoarce celebrul serial La Casa de Papel cu sezonul 4. Ocazia perfecta de a descoperi eroii tai preferati – Nairobi, Profesorul, Tokyo si Raquel. Pe data de 23 aprilie vom regasi personajele colorate ale serialului La Casa de Los Flores pentru un sezon cu numarul 3 care se anunta si mai nebun decat restul. Incepand cu 26 aprilie vom descoperi serialul istoric The Last Kingdom si incepand cu 24 aprilie serialul After Life cu Ricky Gervais.

Seriale noi pe Netflix in aprilie. Incepand cu 9 aprilie, Netflix va pune online sezonul 1 al reality show-ului The Circle. Conceptul – 8 persoane inchise in apartamente izolate se pot deghiza, se pot minti unele pe altele cu scopul de a castiga cei 100 000 de euro pusi in joc. Incepand cu 10 aprilie vom descoperi Brew Brothers, povestea a doi frati extrem de diferiti care decid sa deschida o braserie impreuna. Si, din 15 aprilie urmeaza sa fie difuzat un serial in genul Stranger Things denumit Outer Banks care urmareste destinul extraordinar al unei gasti de adolescenti care pleaca intr-o vanatoare de comori plina de rasturnari de situatii.

Vezi si:  3 sfaturi de experti pentru a te reindragosti de partener

Filme in aprilie pe Netflix. Incepand cu 1 aprilie Netflix va incepe sa dfiuzeze cateva filme animate precum Pompoko. Fanii comediilor romantice au intalnire pe 10 aprilie pe Netflix. Platforma va difuza filmul Love Wedding Repeat. In acest lung metraj urmarim peripetiile lui Jack (interpretat de actorul Sam Clafin) care traieste fara incetare ziua haotica in care sora sa se marita. Incepand cu 24 aprilie il regasim pe comedianul Chris Hemsworth in filmul Tyler Rake in care interpreteaza rolul unui mercenar capabil de orice pentru a salva viata unui copil.