Cateva idei pentru a adopta nuanta de albastru paun, tendinta momentului

Nuante de indigo, de albastru ciel, de bleumarin sau de albastru paun… albastrul cu toate nuantele sale este foarte in voga mereu. Il vei adora atat pentru baie sau bucatarie, cat si pentru living.

Albastrul paun este deci o nuanta foarte in tendinte in acest an, dar poate sa fie destul de greu de adoptat. Iata cateva idei care sa te ajute sa faci cele mai bune alegeri pentru caminul tau.

Nuanta de albastru paun arata cel mai bine alaturi de galben. Albastrul paun si galbenul mustar reprezinta cea mai buna idee pentru incaperile casei si dau cea mai frumoasa combinatie. Mai ales pentru a pune cel mai bine in valoare obiectele de decor din casa ta. Albastrul paun merge de minune cu nuantele mai calde si cu cele mai frumoase materiale. Un perete in nuante de albastru va fi astfel cel mai bine pus in valoare de draperiile in nuante de galben mustar sau de lenjeria in aceleasi nuante.

Alaturi de metal, un decor foarte sic si elegant. Cosulete de depozitare din metal, o lampa vintage, piese de iluminat suspendate la fel… decorul in stil industrial poate sa fie cel mai bine pus in valoare prin intermediul nuantei de albastru metal folosit pentru pereti.

Albastrul paun arata cel mai bine si alaturi de nuanta clasica de alb. Este fara doar si poate nuanta care va arata cel mai bine alaturi de aceasta nuanta. Albul merge de minune cu orice stil de decor si pune in valoare orice tip de interior.

Alaturi de lemn, albastru paun te va ajuta sa obtii cel mai calduros decor. Un parchet sau un mobilier din lemn este cea mai buna alegere atunci cand vrei sa obtii cel mai calduros si ma cocooning decor. Albastrul inchis va favoriza relaxarea si calmul si ne va duce cu gandul, alaturi de alb de stilul scandinav.

Vezi si:  Budapesta – capitala bailor in orice anotimp