Cum poti conferi interiorului casei un aer mai luxos fara sa te ruinezi?

In ceea ce priveste decoratiunile interioare, se pare ca mai nou tendinta este de less is more. Poti deci tine cont de cele mai recente tendinte, dar exista cateva trucuri de care sa tii cont atunci cand vrei ca interiorul casei tale sa aiba un aer mai luxos. Si in mod evident, nu trebuie sa cheltui o avere.

Corpurile de iluminat. Corpurile de iluminat sunt cele care pot sa faca diferenta atunci cand vine vorba despre interiorul casei. Alege-le pe cele in nuante de auriu si de negru, foarte elegante. Creeaza impresia de inaltime. Poti incerca in living sau in dormitor sa creezi impresia sau iluzia de inaltime, agatand ferestrele sau draperiile mai sus decat fereastra.

Ferestrele de sus din tavan, pana jos pe parchet sunt cele care te vor ajuta sa obtii cea mai luxoasa alura pentru casa. Uita de culorile tipatoare, alege-le pe cele neutre. Culorile neutre precum cele de gri, crem sau maro sunt cea mai buna idee cand vrei sa obtii cel mai sofisticat decor.

Perne, perne si iarasi perne. Pe pat, pe fotolii, pe canapea, peste tot… pernele sunt cele care pot face diferenta atunci cand vine vorba despre decor. Un perete doar cu rame sau cu tablouri.

Alege un perete din casa si pune peste tot doar rame si tablouri. Nuanta de auriu, nimic nu este mai luxos decat nuanta de auriu. Adauga deci detalii aurii in incaperile casei tale si vei observa diferenta.

Amesteca materialele. Atunci cand decorezi incaperile casei tale, poti incerca sa amesteci materialele. Catifea, satin, lemn si luxul este la el acasa! In incaperile din casa unde ai si masa, va trebui sa asezi un cos sau un obiect de decor pentru a aceentua imediat latura sofisticata.

Vezi si:  3 sfaturi de experti pentru a te reindragosti de partener