Elemente pe care le poti recicla pentru a decora gradina

Gradina este un teren excelent pentru a-ti lasa creativitatea sa zburde. Si de a te folosi de ingeniozitate ta pentru a o decora. Si nici macar nu ai nevoie de foarte multi bani pentru a cumpara produse noi. Iti vom prezenta in acest articol cateva elemente pe care le poti recicla pentru a-ti decora gradina si pentru a-i da propriul stil.

Becurile. Aceasta alternativa are 3 avantaje – este originala, economica si frumoasa. Cu ajutorul becurilor care nu se mai pot folosi, poti fabrica cele mai frumoase vaze suspendate pentru cele mai delicate buchete de flori.

Paletii. Paletii reciclati sunt din ce in ce mai in tendinte si utilizarea lor este multipla in gradina- se pot folosi mai intai pentru a fabrica cel mai original mobilier de gradina precum canapelele, fotoliile si mesele. Pe de alta parte, sunt foarte utili pentru a crea balansoare sau paturi suspendate. Este de ajuns daca pui o saltea deasupra si ii agati undeva.

Paletii pot sa fie folositi si pentru a crea gardini verticale. Este foarte simplu de realizat si plantele vor creste in cele mai bune conditii.

Cauciucurile. O optiune clasica, dar foarte reusita. Din cauciuri, poti sa faci mese, scaune sau ghivece. Este de ajuns daca le cureti, daca le vopsesti si le remodelezi pentru a le reda ultilizarea pe care o doresti.

Cizmele de gradina. Adauga pamant in cizmele pe care nu le mai folosesti si planteaza in ele plante. Vei schimba astfel complet felul in care arata aceste elemente.

Cutiile din lemn. Cutiile din lemn sunt excelente in gradina pe post de jardiniere sau pe post de etajere. Le poti vopsi si pe ele si poti incerca sa creezi o masa pentru gradina sau pentru terasa.

Vezi si:  5 culori in tendinte pe care va trebui sa mizezi in 2020

Scarile. Dupa ce scarile nu mai pot fi folosite, pot deveni excelente piese de mobilier rustic. Se pot folosi pe post de etajere pentru ghivece sau pentru a crea cele mai frumoase elemente de decor.