4 idei originale pentru decorarea interiorului casei tale

Oare exista vreo persoana care sa nu isi doreasca sa aiba plante la ea acasa? Plantele sunt cele care vin cu un plus de culoare si de prospetime pentru casa ta, dar si cu o doza de puritate de care avem nevoie cu totii.

Verdele este o nuanta ce aduce armonie in orice tip de spatiu. Este cea mai frumoasa in gradina, dar excelenta si in interior. In plus, plantele constituie un excelent element de decor deoarece ofera multiple posibilitati.

Gradinile verticale pentru decorarea interiorului. O optiune excelenta atat pentru interior, cat si pentru exterior. Se pot folosi fie paleti, fie stalpi de fier si se pot pune chiar si ierburi aromatice.

Plantele la fereastra. Un lucru care va infrumuseta cu siguranta interiorul casei tale. Poti fixa de exemplu la fereasta o etajera care sa stea drept suport pentru plante.

Cactusii pe post de obiecte de decor. Ai remarcat si tu pana acum ce placut e sa vezi cactusi pe un birou, o masa sau pe un mobilier din interior? Chiar si pe un semineu? Este foarte usor deci sa le gasesti un loc in interiorul casei tale. Poti folosi ghivece de ceramica, cutii de conserva, vaze, vase de sticla…

Sertare si carti. Poti incerca sa sacrifici o comoda mai veche pe care nu o folosesti si sa asezi la interiorul sau plante.

Dar daca nu iti plac ghivecele clasice din plastic sau din ceramica, poti pune in sertare carti pentru a fabrica cele mai originale si mai ecologice ghivece.

Aceste idei te vor ajuta sa obtii o ambianta minunata si foarte originala in casa ta. Nu ai nevoie de mult spatiu, nici de prea multi bani. Dar vei profita din plin de toate beneficiile minunatelor plante. Tu cand vei incepe? Cu siguranta ca rezultatul va fi unul minunat.

Vezi si:  Inspira-te de la Meghan Markle ca sa fii cea mai frumoasa