Cateva idei pentru a recicla mobilierul din lemn

Mobilierul din lemn este unul foarte rezistent si durabil, dar se poate distruge dupa o perioada indelungata de timp sau poate deveni demodat.

Iar cumpararea unui mobilier nou poate sa implice o cheltuiala considerabila. Deci poate ca reciclarea este cel mai bun lucru la care ai putea apela. Inainte deci de a cumpara un mobilier nou, poti incerca sa il restaurezi pe cel pe care il ai deja sau sa reciclezi lucrurile vechi pe care nu le mai folosesti. Vei obtine adevarate bijuterii minunate, vei vedea.

Etajera facuta dintr-o scara mai veche. Ai pe langa casa o scara mai veche? O poti transforma fara probleme in cel mai frumos obiect decorativ. Va trebui sa deschizi scara, sa restaurezi zonele necesare si sa adaugi rafturi din lemn intre scari.

Transforma un patut de bebelus intr-un birou. Daca ai si tu prin casa un patut in care nu mai doarme copilasul, il poti transforma in cel mai original birou. Cum copiii cresc foarte repede, patutul transformat in birou reprezinta cea mai buna idee. Este de ajuns daca plasezi pe suprafata sa o placa de lemn sau de sticla pentru a putea suporta toate lucururile tale.

O masuta din paleti. Paletii sunt folositi in special pentru a transporta marfuri, dar in ultima vreme se folosesc din ce in ce mai mult atat in interiorul cat si la exteriorul casei pentru a obtine cele mai originale piese de mobilier.

O masuta facuta din lazi din lemn pentru fructe si legume. Lazile din lemn ramase de la fructe si de la legume te ajuta sa obtii cea mai originala si cea mai rustica masuta pentru living. O poti lacui sau o poti vopsi intr-o nuanta care sa se integreze perfect stilului livingului tau. o poti folosi mai apoi pentru a depozita reviste sau paturi, de ce nu. O optiune decorativa si economica fantastica.

Vezi si:  Viata de Ducesa