Care tendinta te va inspira in anul 2020?

Sculpturale, minerale, super slow sau complet arty… iata care sunt tendintele pe care va trebui sa mizezi in acest an, mai ales in primavara ce vine… dar nu numai.

Nuanta de albastru menta este cea care iti racori interiorul. Ai crede ca nuanta de albastru menta este rezervata doar pentru vara, pentru sezonul estival, dar nu e chiar asa. Ideala pentru a redinamiza un interior, aceasta nuanta numita si Mint, poate racori unele incaperi neasteptate ale unei case precum un birou vintage sau un spatiu outdoor, de ce nu.

Fotolii mai joase pentru un plus de confort fara complexe. Fotoliile devin mai joase pentu un plus de confort, fara complexe. Mai naturala, aceasta tendinta a fotoliilor mai joase proneaza o reintoarecere la natural. Iata alegerea ideala pentru living.

Obiecte sculpturale pentru a avea opere de arta la tine in casa. Mizand pe cea mai buna asociere de texturi, volume si culori, vazele dar si alte obiecte de decor nu se mai multumesc cu simplul lor statut de obiecte de decor. In nuante neutre si naturale, aceste noi obiecte sculpturale arata de minune in toate incaperile casei tale.

Forme imperfecte pentru a urma tendinta art and craft. Universul deco-design este din ce in ce mai atras de formele imperfecte. Iar tendinta sau miscarea art and craft a trecut si ea prin asta. Datorita acestei tendinte, obiectele par lucrate cu mana sau sculptate in piatra.

Ceramica colorata pentru o tendinta arty asumata. In acest caz, nuantele de pastel sunt sublimate iar culorile mai puternice sunt subtil atenuate iar aspectul lor texturat vine cu un plus de dinamism pentru decor.

Vezi si:  Inspira-te de la Meghan Markle ca sa fii cea mai frumoasa

Terracota va fi in anul 2020 putin peste tot. In nuante brute pe vesela sau in nuante mai pamantii pe pereti este cea care te va ajuta sa iti umpli casa de veselie.