Culorile care pot pune cel mai bine in valoare interiorul casei tale

Nuante tonice, de pastel, foarte puternice si vesele chiar, iata cateva idei care vor pune cel mai bine in valoare interiorul casei tale si care te vor face sa vrei cu sigurnata o schimbare.

Esti in cautarea unor surse de inspiratie care sa te ajute sa schimbi aspectul casei tale din cateva miscari de pensula sau de trafalet? Esti la locul potrivit.

Galbenul foarte viu. O culoare vesela, plina de viata, luminoasa si calduroasa, care vine cu un plus de dinamism pentru interiorul casei tale. Vei adora cu siguranta galbenul in mici doze, peste tot in casa ta- in jurul ferestrei, pe un singur perete, pe usa…

Verdele deschis plin de prospetime. Va pune in valoare lumina naturala si va moderniza in acelasi timp interiorul. Si arata cel mai bine alaturi de alte nuante de verde. Se potriveste cel mai bine in living, in bucatarie si de ce nu, in baie.

Violetul in toata splendoarea sa. O culoare mai neobisnuita pentru interior, violetul este o nuanta foarte feminina, sinonima cu mister. Aceasta nuanta se armonizeaza foarte bine cu griul sau cu negrul. Sic si luminoasa, arata cel mai bine in dormitor sau in incaperile mai mici pe care vrei sa le maresti din punct de vedere vizual.

Rosul foarte calduros. Este o nuanta care imbina de minune caldura cu eleganta. Si merge foarte bine atat cu un stil mai contemporan, cat si cu unul mai retro. Pentru cel mai frumos efect, poti folosi rosul mai calduros alaturi de maro sau ambra, dar si alaturi de culori mai neutre precum bej sau nude.

Vezi si:  Cateva idei originale pentru un Craciun fara bradul traditional

Taupe, o nuanta clasica. Nu este o culoare banala deoarece ne dinmizeaza interiorul casei si vine cu un plus de caldura si de stil acolo unde este pus. Merge de minune cu un decor clasic, design sau retro, dar si in total look.