Nimic nu e perfect si fara defect, dar totul e perfect daca e pe placul nostru !

Intr-o alta ordine de idei ce inseamna o Camera perfecta? E o camera in care putem avea parte de intimitate indiferent de varsta si sex .

Aceasta nevoie de intimitate si oarecum de independenta apare de la varste foarte fragede si tine pana cand persoana in cauza isi intemeiaza o familie si la randul ei are copii…Si unde poti fi singur sa plangi, sa razi, sa fi nervos si sa faci tot ce te taie capu, fara a deranja pe nimeni?

camera-ingustaDar aceasta nu e doar o simpla camera, ci reflecta defapt personalitatea fiecaruia, stilul de viata si ne poate binedispune sau din contra ne poate intrista…Si spun asta fiindca fiecare din noi avem amintiri , cadouri, poze si alte chitibusuri care ne pot influenta starea de spirit.

De regula avem tendinta sa ne vopsim camera intr-o singura culoare, care fie e culoarea preferata, fie se potriveste cu mobila, draperiile, etc…si daca se poate sa fie incapatoare, nu prea aglomerata si cat mai simpla…

Eh aici eu nu sunt de acord, de ce sa fie totul cat mai simplu daca noua ne place mai incarcat ?De ce sa fie totul monoton daca noi vrem sa ii dam un suflet, o viata ?

Specialistii sustin ca o camera care nu ne reprezinta, nu are nimic din propiul ”noi” intiparit in dansa ne da o stare neplacuta, creeaza confuzie, distruge echilibrul fundamental si ne implinge la monotonie.

Pentru mine camera perfecta in primul rand trebuie sa fie incapatoare deoarece am grija sa umplu toate spatiile goale, foarte colorata, plina de ursuleti de plush, poze, tabureti si alte chestiute.

La foarte colorata ma refer la faptul ca fiecare perete sa fie diferit, sa aibe propia lui culoare si propiul stil. De preferat cei 4 pereti sa fie impartiti intre culorile turcoaz, mov, verde si bleomarin, iar tavanul un curcubeu personalizat cu dungulite si cerculete, astfel voi evita anumite incertitudini ce pot aparea inainte de achizitionarea oricarui fel de obiecte !

Cam asa as descrie camera perfecta pentru mine, colorata si plina de viata, ba chiar zambitoare ! Trebuie sa recunosc ca si-a avut originea intr-un vis, dar cat de curand va deveni si realitate.

Voi cum ati descrie camera perfecta ?


Obtine usor permisul de conducere, rezolvand pe www.odat.ro toate chestionarele auto drpciv ce iti pot pica la examen.