Cine ar fi crezut ca viata de Ducesa poate fi atat de dificila? Uneori, peisajul te fura, te pierzi in lumina unor diamante, te pierzi in ravisante materiale si in rochii elegante care te fac sa plutesti. Nu cred ca aceasta a fost intentia lui Kate Middleton, desi si-a asumat faptul ca a vrut sa fie mereu printesa. Dar ce fetita nu-si doreste acest lucru? Unele vor sa devina balerine, altele actrite, altele cantarete si altele printese. Nu toate reusesc.
kateKate nu l-a cucerit pe print cu un stil provocator, fiind chiar criticata de designeri si nu numai pentru un stil vestimentar mult prea sobru, mult prea gri, mult prea trist si nepotrivit varstei si frumusetii ei. Dar iata ca, timpul le aseaza pe toate.

Lumina reflectoarelor te poate schimba, in bine sau in rau. Kate si-a indulcit stilul, si-a incalzit garderoba prin culori vii si ravisante. Iar anul acesta, sursele spun ca Ducesa a cheltuit 35 de mii de lire sterline. Dar nu din contul lui William, ci din acela a lui Charles care acopera toate cheltuielile ce tin de angajamente „ legate de munca”. Suna cam formal si neplacut, cand de fapt aparitiile lui Kate in rochii lungi minunate, in rochii elegante, de o clasa si o fineta impecabila o pozitioneaza perfect in rolul pe care-l poarta, rol care i se potriveste.

Daca inainte s-a ferit de a purta haine semnate de designeri, acum aparitiile ei au inclus rochii semnate Roland Mouret, Issa, Burberry sau Alexander McQueen si bineinteles nu a renuntat la accesorii sau obiecte vestimentare de „high-street fashion”, mult mai accesibile ca pret, de la Zara, Hobbs sau Reiss.

Vezi si:  Terracotta, noua nuanta care iti va incalzi caminul