Stii cum poti sa fii foarte bine dispusa inca de la trezire?

Daca vrei sa incepi o noua zi asa cum trebuie, chiar daca esti mai obosita, mai stresata sau daca nu ai dormit atat cat trebuie, exista cateva trucuri sau gesturi de pus in practica. Care sunt deci gesturile care iti vor readuce zambetul pe fata?

Sfatul numarul 1- acorda o mai mare importanta hainelor. Daca iti vei alege cele mai frumoase haine in fiecare zi, vei simti ca te « reinnoiesti » putin si ca te simti mai bine in pielea ta. In plus, cele mai frumoase haine te ajuta sa fii foarte bine dispusa. Dar daca nu esti bine dispusa, nimeni nu zice sa nu te imbraci intr-un look 100% negru.  Poti incerca insa si alte alternative plina de viata si de vitamina precum galbenul sau porticaliul.

Sfatul numarul 2- aeriseste in fiecare dimineata casa. Da, acest lucru trebuie sa se faca chiar si atunci cand este foarte rece afara. Vei reinnoi astfel aerul de la tine din casa si va circula in interiorul sau o energie stimulanta pentru restul zilei.

Sfatul numarul 3- uda plantele. Si plantele au nevoie de ingrijirea pe care o merita. Daca vei avea cele mai frumoase plante in casa, vei fi cea mai mandra si vei vrea si mai mult sa le rasfeti. Trei minute dimineata este mai mult decat de ajuns atunci cand vrei sa inlaturi frunzele ingalbenite, sa le uzi sau sa le tunzi.

Sfatul numarul 4- ai grija de holul de la intrare. Acest spatiu trebuie sa fie cel mai primitor, cel mai degajat si convivial, pentru a-ti face placere sa intri la tine in  casa. Nu incarca holul cu piese de mobilier sau cu obiecte de decor, nu lasa lucruri peste tot si pune toti pantofii prin dulapuri.

Sfatul numarul 5 –asculta muzica. Acasa sau in masina, in loc sa asculti stirile deprimante, asculta muzica ta preferata care te va energiza si bine dispune cu siguranta.

Obtine usor permisul de conducere, rezolvand pe www.odat.ro toate chestionarele auto drpciv ce iti pot pica la examen.