Cuplu- cinci trucuri pentru a pastra dorinta

Un lucru e sigur. Uneori, in cuplu, libidoul se joaca cu noi de-a v-ati ascunselea. Cum poti trezi sau pastra dorinta? Iata cateva idei sau trucuri care chiar functioneaza.

Atunci cand vrei sa “ridici” temperatura in cadrul unu cuplu, nu ai mare lucru de facut. Trebuie doar sa apelezi la cele cinci simturi. Adica sa va atingeti unul pe altul, sa va priviti, sa va ascultati…

Atingeti-va mai des. Sa va atingeti zilnic, de la un simplu masaj si pana la cele mai frumoase gesturi tandre, reprezinta o baza pentru cele mai fericite cupluri. In plus, vei favoriza in acest fel hormonii dorintei. Contactul corporal este cel care favorizeaza intimitate si care urca dorinta in cadrul cuplului. Un gest este uneori mai mult decat de ajuns…

Adu un plus de picant in rutina zilnica. Cu alte cuvinte, poti incerca sa mizezi pe afrodisiacele naturale. Un suc smooothie preparat cu ingrediente afrodisiace, un ulei pentru masaj, lumanari, un lapte pentur corp… chiar ai de unde alege.

Limitati conversatiile virtuale. Nu mai vorbiti atat pe Facebook sau alte retele sociale. Prea multa comunicare strica, mai ales pentru libido. Trebuie sa regasesti placerea de a-l descoperi pe celalalt.

Priveste partenerul ca pe un necunoscut. Chiar daca face parte deja de ceva vreme din cotidianul tau, incearca sa deschizi ochii si sa privesti partenerul ca si cum nu ati fost niciodata impreuna. Cu siguranta ca atractia va fi mult mai puternica decat tine.

Faceti dragoste atunci cand vreti, nu cand puteti. Cel mai rau este sa faceti dragoste atunci cand puteti, nu atunci cand vreti. Cum ar fi sa intarzii putin de la birou pentru ca pur si simplu iti doresti foarte mult sa faci dragoste cu partenerul tau, nu sa completezi un tabel Excel? Vei avea toata ziua zambetul pe buze, cu siguranta.

Vezi si:  Raspunsuri geniale la intrebarea “De ce esti inca singura?”