5 comedii romantice pentru un weekend relaxant

Daca pentru weekendul acesta nu ti-ai facut niciun program sau daca la tine in zona se anunta un weekend cu ploi iti recomandam cinci comedii romantice care cu sigranta te vor binedispune.

No Reservations ne prezinta viata lui Kate, un chef renumit si apreciat in orasul sau. Kate a reusit sa isi indeplineasca cel mai mare vis, acela de a conduce bucataria unui restaurant de lux. Viata sa este data peste cap dupa moartea surorii sale. In plus, afla cu suprindere ca sora sa i-a incredintat custodia fiicei sale. La scurt timp in viata sa isi face aparitia Nick, un bucatar cu care nu va imparti doar bucataria.

Friends With Benefits. Daca esti fana lui Justin Timberlake de pe vremea in care canta in formatia N’Sync filmul acesta este cu siguranta pe placul tau si l-ai vizionat de cel putin doua ori. Chiar daca relatia sa cu Mila Kunis porneste fara sentimente si obligatii, lucrurile nu stau mereu cum planificam iar cei doi se trezesc indragostiti nebuneste unul de celallt.

Before We Go. Brooke incearca cu disperare sa prinda ultimul tren spre Boston insa nu reuseste. In plus, este si jefuita. Nick, un muzician de strada este cel care o va scoate din impas, se ofera sa ii tina companie in acea seara.

Life as We Know It. Holly si Eric se urasc de moarte insa soarta face ca cei doi sa ajunga sa aiba grija de micuta Sophie dupa moartea parintilor sai. Cei doi sunt nevoiti sa traiasca sub acelasi acoperis si sa se implice in cresterea fetitei.

Vezi si:  Ah, sunt o simpla Casandra

500 Days of Summer. Ele este un romantic incurabil, ea se situeaza la polul opus, nu crede in dragoste la prima vedere si suflete pereche. Si in acest film se aplica regula conform careia contrastele se atrag.