Raspunsuri geniale la intrebarea “De ce esti inca singura?”

Numeroase sunt motivele pentru care momentele in care nu te afli intr-o relati pot fi cele mai bune perioade din viata ta. Te intrebi de ce? Deoarece poti trai foarte bine si fara compromisuri, ai mai mult timp doar pentru tine, oprtunitatile sunt numeroase, fara sa mai vorbim despre descoperirea de sine. Insa, presiunea vis-à-vis de femeia care nu se afla intr-o relatie inca exista. Exista persoane care te vor intreba pe un ton compatimitor – Tot singura esti? sau De ce esti inca singura? Iata cateva raspunsuri geniale la aceasta intrebare incomoda.

De ce intrebi? In momentul in care o persoana pune o astfel de intrebare se asteapta sa te simti jenata sau rusinata. Cu siguranta acea persoana se afla intr-o relatie. Fa-o sa se faca putin pierduta in momentul in care le ceri argumente pentru o asemenea intrebare personala.

Pentru ca sunt norocoasa, cred.  De ce sa nu iti condimentezi putin viata cu ironie subtila si sa transmiti faptul ca pentru moment te simti norocoasa ca esti singura,  pentru lipsa batailor de cap pe care ti le poate aduce un barbat in peisaj.

Conteaza? Exista situatii in care unele persoane pun intrebari stupide doar de dragul discutiei, nu sunt cu adevarat interesate de ceea ce se petrece in viata ta. Atunci cum ar fi sa intrebi la andul tau daca statutul tau conteaza atat de mult in ochii cuiva?

Deoarece sunt supracalificata. Asta inseamna ca ai avut parte de suficiente experiente de viata, personale sau profesionale, ca esti sincera cu tine insati si ca ti-ai stabilit unele standarde inalte care te impiedica sa fii cu un barbat doar de dragul de a nu fi singura. Barbatul pe care il astept trebuie sa aiba cel putin aceleasi calificari pe care le ai si tu.

Vezi si:  Ah, sunt o simpla Casandra