Top culori in tendinte pentru 2020

Legate de aspiratiile momentului, culorile sunt cele care participa la crearea unei case foarte frumoase si foarte moderne in acelasi timp. Si in mijlocul preocuparilor, natura va continua sa inspire mereu decorul in 2020, cu materiale brute si cu nuante asociate precum verdele, maroul sau terracota. Sa vedem insa care vor fi cele mai frumoase nuante pe care va trebui sa mizezi in 2020.

Verdele este cel mai trendy. Facand referire al natura si la aspiratiile noastre ecologice, verdele va fi foarte la moda in 2020. Devine mai bland, mai dulce insa in noul an si da putin inspre albastru.

Familia nuantelor de albastru se inspira din natura. Se vor apropia deci de o tema artizanala aproape etnica. Vor arata de minune cu nuante mai puternice precum galbenul ghimbir.

Albastrul se impune si el cu o paleta foarte variata. O culoare de predilectie in decor, albastrul este atemporal cu multiple nuante si personalitati. Albastrul este deci cea mai puternica nuanta pentru 2020.

De la terracota la bordo, rosul este si el foarte prezent. Legat de natura si de materie, rosul revine in forta, mai ales in varianta terracota mult mai usor de folosit. Este in voga mai ales intr-o tendinta vegetala puternica unde plantele sunt omniprezente. Va merge de minune cu o paleta de roz.

Un gri pur si calduros. Griul se va dsitinge prin caracterul sau calduros si neutru si prin nuantele sale profunde. Va arata de minune cu nuantele precum albul sau alte nuante naturale. Iar esentele de lemn vor pune cel mai bine in valoare aceasta nuanta.

Vezi si:  Living albastru: cateva inspiratii pentru a adopta aceasta culoare vibranta

Galbenul ramane si el foarte in voga. Galbenul si nuantele sale minunate este cel care evoca un univers foarte natural cu tonuri putin mai stinse, dar mereu elegante si luminoase. Il poti combina cu o nuanta de violet parma pentru ceva nou si inedit.