Cateva idei originale pentru a recicla vechii pantofi

Avem tendinta de a tot acumula, pantofi mai vechi sau mai noi, pe care ajungem sa nu ii mai purtam niciodata. Nu stim ce sa facem cu ei, nici nu i-am arunca, nici nu i-am pastra deoarece ocupa locul… din aceste motive, iti propunem cateva idei originale pentru a recicla pantofii mai vechi din care sa te inspiri.

Ghivece de flori. Iata o idee foarte originala pentru a recicla vechii pantofi, bocanicii mai ales. Trebuie doar sa adaugi pamant in interior si sa plantezi cactusi, flori colorate, plante aromatice, craciunite… poti combina de asemenea, mai multe plante pentru un rezultat si mai frumos.

Obiecte de decor. Vechii pantofi se pot folosi si pentru a crea cele mai frumoase obiecte de decor, foarte artistice si foarte originale. Pot sa fie transformati de exemplu, in cele mai frumoase « cosulete » unde sa pui cheile. Totul depinde de imaginatia ta.

Tabureti decorati. Poti decora un taburet, punand la picioarele sale pantofi. Cea mai originala idee, care va da impresia ca taburetii tai au picioare.

Pantofii cu toc pe post de suport pentru carti. Nimic nu e mai sic decat folosirea unor pantofi cu toc eleganti pe post de suport pentru carti. O idee foarte originala care nu necesita un efort prea mare pentru a putea fi pusa in practica.

Lampele. O alta idee foarte buna atunci cand vine vorba despre reciclarea vechilor pantofi. Poti folosi fie pantofi, fie cizme pentru a fabrica cele mai originale lampi. Trebuie doar sa faci un fel de deschidere prin care lumina sa iasa cat mai frumos.

Un stand pentru pasari. Poti sa agati de copacii dim gradina vechi pantofi unde sa pui seminte si fructe, pentru ca pasarile sa vina sa se delecteze.

Vezi si:  3 sfaturi de experti pentru a te reindragosti de partener

Care idee te va inspira?