4 filozofii de viata inspirate de pisici

Oare cu ce ar semana viata noastra de zi cu zi daca am fi simple pisici de apartament? Iata cateva obiceiuri ale acestora care sa te inspire in viata de zi cu zi.

Filmul “Cats and Peatchtopia”, aparut in 12 decembrie, este cel mai frumos lung metraj poetic si adorabil unde se urmaresc aventurile lui Oscar, un motanel insetat de aventura, in detrimentul tatalui sau, care traieste confortabil in apartamentul stapanei sale.

Intr-o zi, insa Oscar sare pe fereastra pentru a merge sa exploreze lumea, cautand Castopia, un paradis al pisicilor, in speranta ca isi va gasi mama.

Un film care se adreseza celor mai adorabili compagnoni din viata de zi cu zi si din a caror filozofie de viata ar trebui sa ne inspiram si noi.

Leneveste. Oare cum ar fi o zi de duminica fara o dulce leneveala? Visam la asta in fiecare zi a saptamanii, mai ales atunci cand urata alarma ne smulge din bratele placute ale lui Morfeu la ore inumane.

Ei bine, pisicile nu cunosc deloc aceasta tortura zilnica. Pentru ele, fiecare colt confortabil din casa se transforma intr-un loc ideal pentru leneveala fara nicio urma de culpabilitate.

Rasfata-te. Atunci cand erai copil si mama sau tatal gatea, trebuia neaparat sa gusti ceva dulce sau ceva sarat? Pisicile fac exact la fel. Alertate de miros trebuie sa elaboreze tot felul de strategii pentru a ajunge la Sfantul Graal. Dar pentru noi adultii, este mult mai usor. Daca ne este foame, facem o razie in bucatarie si ne putem rasfata un intreg week-end doar cu prajituri sau bomboane.

Vezi si:  5 comedii romantice pentru un weekend relaxant

Fii mai snob. Uneori, simtim nevoia sa fim singuri si sa interactionam cu cei din jur nu ne spune absolut nimic. Iar pisicilor nu le vine deloc greu sa iti spuna ca le deranjezi. Pisicile sunt de o onestitate aboluta. Fiintele umane isi ascund dintr-un motiv sau altul sentimentele, pisicile, nu.

Si daca cineva indrazneste sa iti distruga linistea fa-l sa inteleaga dintr-o simpla privire ca te deranjeaza foarte tare.

Distreaza-te. Pisicile se pot distra cu aproape orice. Un simplu ghem de lana le poate distra ore intregi. Ia – le deci drept exemplu.