Cu siguranta ca ai auzit pana acum de celebrii deja Emoji. Dar de noii Animoji de la Apple ce zici? Vei afla mai multe despre cea mai recenta inventie Apple in cele ce urmeaza.

Despre ce este vorba? Ce sunt deci acesti Animoji? Sun emojis sau emoticonuri animate inventate de Apple. Cunosti deja cu siguranta micile desene care sunt folosite peste tot in mesajele de pe telefoanele mobile sau in cele de pe retelele sociale- Facebook, Snapchat, Instagram sau WhatsApp. La inceput, vorbeam despre Smileys, fetisoare cu aparente si expresii diferite.

Dar acestea au devenit atat de diverse sau de variate odata cu trecerea timpului, incat termenul de Emoji, venit direct din Japonia, a fost folosit din ce in ce mai mult pentru a le desemna.

Iar in 12 septembrie, Apple a prezentat un nou gen de emojis- este vorba despre animojis. Adica emojis care se animeaza dupa bunul tau plac.

Cum functioneaza? Pentru a putea crea un Animoji, va trebui sa detii un iPhone X, cel mai recent si mai spectaculos telefon de la Apple.

Datorita celei mai performante tehnologii Face ID, telefonul va reusi sa identifice fata proprietarului/proprietarei sale. Deci poate sa urmeze miscarile fetei, a muschilor sai si sa reproduca expresiile sale. Daca zambesti,un animoji va zambi si el. Daca te incrunti, acesta se va incrunta si el si asa mai departe.

Ce tipuri de emojis sunt vizate? Numeroase emojis pot deveni animojis. Apple s-a folosit mai ales de animale- iepuras, panda, porcusor, pui, vulpe… dar si de personane fictive- alien, „caca”, unicorn sau multe altele.

Cum poti  partaja un animoji? Ai nevoie de aplicatia Messages de la Apple.

Cand poti crea un animoji? Incepand cu 3 noiembrie. Dar trebuie sa ai in cont macar 1100 de euro.


Obtine usor permisul de conducere, rezolvand pe www.odat.ro toate chestionarele auto drpciv ce iti pot pica la examen.