Cateva sfaturi pentru a adopta in decorul casei tale nuanta de Classic Blue

Aleasa nuanta anului 2020, Classic Blue o nuanta foarte aprooiata de cea de albastru inchis ne duce cu gandul la seninatate, dar si la stabilitate.

Iata cateva sfaturi pentru a adopta si tu in decorul casei tale nuanta de Classic Blue.

Sobru alaturi de gri. Nuanta de Classic Blue se potriveste de minune cu cele neutre, precum cele de gri sau de negru. Sau chiar si de alb. Ai nevoie deci doar de doua sau trei perne, vaze, cutii sau un covor chiar pentru a pune cel mai bine in valoare acest ton foarte in tedinte in acest an.

Cea mai buna idee- sa alegi un tapet grafic cu cateva detalii in aceste nuante pentru a sublima decorul livingului sau al dormitorului.

Pretioase nuante de auriu. Asociata unui mobilier din alama si unor accesorii in nuante de auriu profunzimea acestei nuante va fi accentuata. Si daca mai adaugi si un strop de roz pudrat, veiobtine o ambianta ultra rafinata.

Trei nuante de reunit deci atunci cand iti doresti cel mai cosy living. Un covor sau perne in  nuante de bej vor completa de minune aceasta ambianta.

O nuanta calduroasa inca de la intrare. Un tapet in aceasta nuanta intensa va dinamiza un hol mai simplu. Nuanta de Classic Blue se poate folosi deci pentru toate holurile din casa sau im jurul usilor. Dar si pentru un dressing pentru a-l inveseli putin.

O nuanta foarte linistitoare pentru birou. Calmul si seninatatea sunt neaparat necesare pentru concentrare. Nuanta de Classic Blue este deci cea mai buna alegere in acest sens.

Vezi si:  Cateva idei pentru a adopta nuanta de albastru paun, tendinta momentului

O nuanta foarte eleganta pentru baie. Este deci cea mai buna alternativa pentru bleu ciel care se foloseste foarte mult in baie. Vei obtine astfel un spatiu mai sofisticat foarte sic mai ales daca alegi sa o pui in valoare prin nuante de auriu.