Culori in tendinte pentru anul 2021 de adoptat

Rezolutia ta cea mai importanta pentru anul 2021 este sa redecorezi, mai ales acum in aceasta perioada, cand stai mai mult pe acasa? Iata in acest caz care sunt cele mai importante tendinte in materie de culori care sa te inspire si pe tine.

Verdele, o valoare sigura. O valoare sigura si chiar un veritabil must have. Si cum plantele de interior sunt din ce in ce mai in voga, verdele se impune si el cu intreg cortegiul sau de evocari ale naturii. Verdele trebuie deci sa fie abordat fara moderatie, pe zugraveala, pe textile, pe vesela sau pe accesoriile in materie de decor.

Rozul este si el in continuare foarte in voga. Chiar daca valul de rose millenial din anii 2016-2017 a trecut de ceva vreme, rozul ramane inca o culoare in voga. Este cel care imblanzeste decorul, care ilumineaza poetizeaza si vine cu un plus de eleganta. Vase, perne, lenjerie de pat, abajururi… rozul va fi si anul viitor foarte in voga in ceea ce priveste decoratiunile. Pudrat sau nude, in mici tuse sau in total look, asociat cu nuante mai inchise sau mai deschise, rozul face minuni.

Galbenul in versiune mai picanta. Galbenul este mai discret, dar asta nu insemna ca nu va fi prezent. Nuantele sale mai calde, mai ales cele de mustariu sau de curry sunt cele mai in voga. Dar si cele de ocru sau de auriu. Canapele, pleduri, lenjerie de pat, abajururi, perdele… toate sunt iluminate, punand astfel cel mai bine in valoare tonurile neutre precum griurile sau nuantele mai inchise.

Nuantele de maro sau de caramiziu sunt cea mai buna idee pentru a ne incalzi iarna. Nuantele de maro vor fi si ele prezente in aceasta iarna si in anul ce vine. Mai ales in cele mai frumoase asociatii, alaturi de galbenul inchis. Sunt cele mai elegante, de un sic clasic.

Obtine usor permisul de conducere, rezolvand pe www.odat.ro toate chestionarele auto drpciv ce iti pot pica la examen.