Cum sa alegi un inel cu diamant potrivit?

Processed with VSCOcam with a5 preset

Processed with VSCOcam with a5 preset

Alegerea unui inel cu diamant potrivit este intotdeauna o durere de cap pentru toti baietii care vor sa isi ceara in casatorie iubitele. Diamantul, acest obiect spumant pe un inel de aur sau din platina, este, in zilele noastre, un must-have pentru toate cererile in casatorie. Ceea ce era candva o chestiune de fapt, a devenit acum un simbol al iubirii eterne. Prin urmare, achizitionarea unei astfel de bijuterii a devenit inevitabila pentru orice barbat care trece de la “singlehood” la “marriagehood”.

Inainte de a cumpara un inel cu diamant pentru partenera, este imperios necesar sa iei in considerare cateva lucruri, pentru a fi sigur ca faci o achizitie inteligenta.

Tipul de inel

Trebuie sa stii sa faci distinctia intre un inel de logodna si un inel de nunta. Inelul de logodna este cel folosit pentru propunerile in casatorie, iar inelul de nunta se ofera in fata altarului, cand cei doi isi unesc destinele in fata lui Dumnezeu. Ambele inele trebuie purtate pentru tot restul vietii. Diferenta majora dintre ele este, in principiu, accentul pus de diamant in design. Din motive practice, inelul de logodna ar trebui sa fie capabil sa straluceasca atat de puternic in lumina lunii, incat femeia sa nu poata refuza propunerea. Prin urmare, inelele de logodna sunt proiectate in asa fel incat diamantul sa fie clar definit pe inel. In magazinele de bijuterii, cum este magazinul Valmand, se pot gasi, in general, doua modele de baza de inele de logodna: inele Solitaire (cu un singur diamant) si inele Three-Stones (cu un diamant central si cu doua pietre mai mici pozitionate in partile laterale ale diamantului central).

Vezi si:  Povestea nimanui

Preferintele ei

Inainte de a ajunge sa stii ce vrea iubita ta, este esential sa te familiarizezi cu cei “4C” ai diamantelor. Cei 4C se refera la taietura (cut), claritate, carate si culoare. Aceste patru caracteristici sunt utilizate pentru a masura calitatea si, prin urmare, pretul diamantului.

Urmatorul pas este de a intelege preferinta ei! Ea va fi, in cele din urma, “gemologistul certificat”. Trebuie sa ii cumperi un inel cu un metal care sa ii placa si cu un diamant intr-o forma pe care ea sa o prefere.