6 beneficii ale pantofilor de piele

incaltaminte

incaltaminteDaca nu ai purtat niciodata o pereche de pantofi din piele adevarata, atunci nu stii ce ai pierdut. Pantofii de piele sunt perfecti pentru cei care un stil de viata activ sau pur si simplu doresc confort si protectie. Multe persoane nu cumpara incaltaminte de dama din piele pentru ca este la un pret mai mare decat cea din materiale sintetice. Da, pretul este mai mare, dar numai pentru ca ai numai beneficii:

  1. Rezistenta

O pereche de pantofi din piele va rezista mult mai mult decat una din alte materiale, indiferent cat va fi purtata. Si cand ne referim mult mai mult, spunem chiar si ani de zile. Ceea ce inseamna ca pretul mare, de fapt este mai mic, avand in vedere ca este o investitie intr-un lucru de calitate pe termen lung.

  1. Respiratia

Stiai ca materialul de piele respira? Nu la propriu, ci lasa aerul sa treaca prin material. Acest lucru este foarte bine pentru ca astfel se impiedica aparitia mirosurilor neplacute.

  1. Iti vin mai bine

Cand porti pantofi de piele, acestia se modeleaza pe picior. Cand incalti pantofi din materiale sintetice cateodata ii simti prea rigizi, parca piciorul nu se acomodeaza cu ei.  Ai putea crede ca acest lucru este bine, nu este asa. Forma picioarelor difera de la o persoana la alta si este normal ca pantoful sa se muleze pe picior si nu invers.

  1. Usor de curatat

Pielea se curata usor cu o carpa umeda. Pentru ca materialul respira, acesta se usucaextrem de repede, chiar si dupa ce au fost spalati.

  1. Confort
Vezi si:  Cum se pot decora scarile?

Indiferent ca muncesti la birou sau pe teren, este important sa te simti confortabil pe parcursul zilei cu incaltamintea potrivita. O pereche de pantofi din piele va oferi confort si suport piciorului pe parcursul intreagii zile.

  1. Miroase bine

Nimic nu intrece mirosul de piele naturala. Fiind un produs natural, are o aroma naturala.

Acum ca a venit toamna si esti in cautarea unei perechi de botine din piele la preturi avantajoase, pe site-ul pantofiplus.ro vei gasi incaltaminte de dama pentru toate gusturile. Toata incaltamintea de pe acest site este din piele naturala 100%.

Salvează

Salvează