Un decor de inspiratie africana la tine acasa!

Tesaturi artizanale, materiale minunate, obiecte de decor exotice… decorul de inspiratie africana este cel care ne sublimeaza interiorul casei. Vrei sa adopti si tu la tine in casa acest stil calduros si relaxant?

In acest caz, va trebui sa aduni un mobilier si mici accesorii din lemn, din rafia, din iuta sau din ratan. Materiale naturale care sunt foarte folosite in artizanatul african. Poti miza in acelasi timp si pe o lenjerie de pat inspirata de decorul etnic sau pe obiectele de decor din metal cu efect martelé.

O sufragerie cu un spirit nomad in alb si negru. Daca iti doresti sa obtii la tine acasa un salon sofisticat in alb si negru, dar si foarte nomad in acelasi timp, ai nevoie de o canapea din piele patinata, de un portret maiestuos si de o biblioteca din fier forjat. Fotoliile si canapeaua din ratan pot completa de minune ambienta.

Te poti juca astfel cu cele mai frumoase contraste dintre materialele rustice si liniile foarte grafice ale mobilierului sau covorului.

Un dormitor in nuante de terracotta cu fibre naturale. Daca iti doresti un dormitor mai sobru la tine acasa, poti miza pe accente de terracotta, care sa imblanzeasca totul si care sa te invite la calatorie. Decorul va lua cele mai boeme si mai salbatice aluri datorita unei lustre din fibre naturale si a unui covor cu franjuri din iuta.

O sufragerie cu aspect industrial, cu note etnice. Daca iti doresti sa obtii la tine acasa cel mai calduros si mai frumos living, alege in acest caz o canapea, pufuri, perne si covoare care sa nu fie in armonie, dar care sa fie unite de o paleta comuna de culori- ocru, negru si rosu. Prezenta franjurilor, a pompoanelor sau a nuantelor de aramiu si auriu contribuie si ele la crearea celei mai frumoase ambiante.

Obtine usor permisul de conducere, rezolvand pe www.odat.ro toate chestionarele auto drpciv ce iti pot pica la examen.