Design interior- nuanta de rosu bordo este cea mai frumoasa!

O vedeta incontestabila a noului sezon rece, nuanta de rosu bordo este cea care pune stapanire si pe lumea designului interior si care devine cea mai puternica si mai profunda,. De la micile piese de mobilier, trecand si prin canapele sau obiecte de decor, nuanta de rosu bordo glamour este cea care te va ajuta sa ai cel mai calduros interior.

Printre nuantele de galben curry, verde brad sau bleumarin, cea de rosu bordo se pare ca este pe primul loc atunci cand vine vorba despre cele mai in voga nuante, devenind o vedete incontestabila a designului interior.

Cu un impact vizual puternic si cu un rezultat foarte calduros, nuanta de rosu bordo are darul de a instaura la noi in camin o atmosfera glamour si contemporana in acelasi timp. Deci trebuie sa te lasi si tu sedus de aceasta nuanta minunata.

De ce?

Pentru ca nuanta de rosu bordo are o eleganta particulara, mai ales atunci cand este folosita in mici tuse, pentru perne, fotolii, vesela sau covoare. Este o nuanta mistica minunata si imbatatoare.

Foarte apreciata pentru caracterul sau profund, nuanta de rosu bordo te va seduce datorita caldurii sale, indispensabila in sezonul rece.

Cum poti adopta nuanta de rosu bordo in interiorul casei tale?

Daca vrei sa obtii cel mai elegant design, alege sa zugravesti un perete din sufragerie in aceasta nuanta. Cateva scaune si o canapea in aceasta nuanta vor conpleta de minune decorul.

In ceea ce priveste cele mai frumoase combinatii de culori, nuanta de rosu bordo merge de minune cu cele de galben curry, pe o lenjerie de exemplu sau cu cea de verde. Dar se poate combina si cu bejul sau cu maroul. Iar bordoul devine imediat mai nobil atunci cand se combina cu materiale mai sofisticate precum catifeaua.

Vezi si:  Burta de barbat, burta de femeie