Etape esentiale in alegerea ceasului de perete

Intr-un univers hiper conectat in care numeroase sunt aparatele care isi fac aparitia zi de zi si ne ajuta sa comunicam mai eficient si sa fim mai informati, numeroase sunt persoanele care renunta la ceasurile clasice in favoarea tehnologiei. Cu toate acestea, departe de a disparea definitiv din peisaj, ceasul de perete inca mai castiga teren.

De ce trebuie sa il iei in considerare? Pur si simplu nu doar pentru latura sa practica ci si datorita elegantei si designului unic. Exista ceasuri de perete in stiluri si forme diferite, culori diferite. Fiind un obiect de decor, obiectivul sau principal este acela de a ne oferi ora exacta.

Un ceas industrial evoca timpul trecut datorita cadranului metalizat si ceasul vintage confera un spirit retro. Un ceas design are menirea de a ne aduce aminte de gustul modei contemporane. Ceasul scandinav ne duce cu gandul la linistea specifica Nordului.

Care este stilul actual al interiorului tau?

Alegerea unui ceas de perete se va face in functie de stilul interiorului tau. Fiind un obiect de decor, ceasul trebuie sa devina un element central, emblema incaperii in care este asezat. Dupa ce stabilesti stilul interiorului, vei alege ceasul in functie de preferintele si nevoile tale.

Integrarea ceasului de perete in stilul incaperii

Vizualizeaza stilul incaperii in care vrei sa asezi ceasul si imagineaza-ti cum ar arata un ceas de perete in incaperea respectiva. Poti, spre exemplu, opta pentru un ceas de perete retro care va conferi o nota rafinata incaperii. Daca ai un living care asociaza mai multe culori precum gri, alb, bej sau galben, te sfatuim sa optezi pentru un ceas scandinav. Acesta din urma este extrem de apreciat datorita liniilor sale epurate si formelor rafinate. Va oferi o atmosfera calma incaperii in care este asezat si te invita la relaxare.

Vezi si:  Cateva trucuri de care sa tii cont pentru ca in casa ta sa miroasa mereu bine

Sursa: https://omagazine.fr/comment-bien-choisir-une-horloge-murale/