Cheia succesului pentru un decor exclusivist: invitatiile de nunta vintage

cof

cofVremurile in care domnitele isi aveau locul lor bine stabilit si domnii, de asemenea, au apus de mult, insa frumusetea si rafinamentul acelor perioade emblematice mai sunt si acum reiterate sub diferite forme. Fie ca vorbim de tinute vestimentare, de adaptarea decorului in jurul unopr piese de mobilier vintage sau de manierisme specifice, Vintage a devenit mai mult decat o simpla tematica pentru un eveniment, a devenit o exprimare artistica.

Intocmai datorita valorii artistice pe care o are aceasta tematica, petrecerile de nunta au ajuns sa fie si ele organizate si adaptate in jurul acestei tematici. Dantela, contrastele difuze si culorile linistitoare sunt cateva elemente de referinta in conturarea acestei tematici. Un eveniment aparte, cu o invitatie de nunta cu aspect antichizat devine o piesa de rezistenta, dar si un etalon pentru celelalte accesorii de papetarie, respectiv numere de masa, place carduri si meniuri.

cofFormele au si ele un cuvant foarte important de spus in cazul invitatiilor de nunta. Spre exemplu, foarte populare sunt invitatiile cu aspect vintage si rulate in forma de papirus. Elegante, simple, acestea ies in evidenta prin calitatea materialelor folosite, prin fontul utilizat pentru scris si prin accesoriile de prindere. Fie ca sunt simple sau vin la pachet cu un sistem de prindere mai fascinant, respectiv stampile siliconate de culoare grena, modelele de invitatii vintage se incadreaza cu succes in categoria exclusivista. Nici variantele mai clasice nu fac rabat de la calitate si le numim clasice datorita formelor destul de compacte. Pliate in doua, multe dintre aceste modele prezinta ca sistem de prindere panglica din dantela.

Vezi si:  Cateva idei pentru a adopta nuanta de albastru paun, tendinta momentului

Tematica de nunta vintage este foarte ofertanta. Nu numai ca va permite sa va jucati cu nuantele calde si sa scoateti in evidenta papetaria aleasa pentru decorul salii de evenimente, dar asociata cu aranjamente florale in nuante pastel ofera o experinta vizuala inedita. Aceasta tematica este una linistitoare si romantica, fiind foarte potrivita mai ales pentru cuplurile care isi doresc o petrecere destul de bine controlata in mai toate aspectele.

cof

Tematica Vintage se afla la granita dintre o extravaganta fina si sclipiri de cristal, elementele pe care le are la baza fiind mai degraba compacte decat inaltatoare. Aspectul de hartie ingalbenita de timp sau ornamente fine de inspiratie baroc in nuante de crem si bej sunt piatra de temelie a papetariei de nunta de calitate premium.

Cu toate acestea, fie ca simtiti ca v-ati cunoscut din vremuri mult mai indepartate si ca v-ati regasit sa va traiti poveste de dragoste si in aceasta perioada, fie ca pur si simplu va declarati fascinati de simplitatea si rafinamentul inaltator al epocii, tematica vintage poate fi exact ceea ce va poate indruma pasii cu succes in tot parcursul spre… marele DA. Spuneti o poveste inedita de dragoste prin altfel de invitatii!