Rituals, o noua colectie de produse parfumate pentru casa ta

Asemeni unei paranteze senzoriale in sanul casei tale, noua colectie de produse parfumate Rituals te invita la un moment de relaxare, de destindere. Mai mult ca niciodata, interiorul nostru trebuie sa fie sinonim cu bunastare, liniste si pace. Astfel, marca si-a imaginat lumanari parfumate cu mirosuri imbietoare. O colectie destinata relaxarii, incarcata de numeroase beneficii, in functie de fiecare miros in parte. De descoperit pe site-ul oficial al marcii sau in magazine…

Colectia Clasica, arome pentru bunastarea in casa

Mai mult decat un simplu parfum, o aroma are puterea de a ne influenta starea de moment, de a ne aduce in prezent anumite amintiri indepartate si de a difuza un sentiment de confort. Produsele parfumate Rituals dispun de toate calitatile pentru a raspunde la toate asteptarile, la dorinta de liniste si pace dar si la dorinta de energie si vitalitate.

Descopera mirosuri de cirese si de lapte de orez (The Ritual of Sakura) pentru un efect regenerant, arome de trandafir Indian si de ulei de migdale dulci (The Ritual of Ayurveda), in cautarea unui echilibru sau arome de lotus sacru (The Ritual of Jing) pentru o pauza relaxanta. Calitatile sunt numeroase si variate, in functie de fiecare miros in parte.

Noua colectia Rituals: un design gandit pentru a se integra in orice decor

Dornic de a propune produse parfumate cu stil, Rituals ne ofera aceste produse noi caracterizate de o estetica rafinata. Culorile sunt dulci, nuantele sunt calduroase. Designul este minimalist pentru a se integra la perfectie unui interior contemporan. Produsele se asociaza unui decor rafinat.

Un demers responsabil

Departe de a se multumi cu simpla realizare a unor produse parfumate sublime, marca se angajeaza in egala masura sa protejeze natura. Incepe prin alegerea sticlei si materialelor, materiale reciclabile la infinit.

Vezi si:  Tot ce trebuie sa stii despre regimul Keto

Alege si tu produsele Rituals pentru o pauza bine meritata!