Ai grija de el chiar si de la distanta

Ce usor este sa ai grija de un bebelus in ziua de astazi. Sunt atat de multe produse de ingrijire a bebelusului.. si acele monitoare pentru copii, la primul smiorcait, deja ai ajuns in camera la el. Am inteles ca este ceva nou, insa cred ca sunt de peste cinci sau sase ani prezente pe piata.

Aceste monitoare pentru copii sunt utile oricarei familii. Daca mamica este in bucatarie pregatind cina, de exemplu, nu trebuie sa isi verifice puiutul din doua in doua minute. In monitor se aude foarte bine orice zgomot ar face bebelusul si imediat ce aude ceva, poate sa mearga la el. Sunt facute destul de interesant, zgomotele din jur, sau de la jucarii, nu se aud atat de tare precum sunetele bebelusului. Nu stiu daca sunt facute special in sensul acesta, sau bebelusul chiar scoate un asa sunet puternic.

Pe langa monitoare, s-au dezvoltat foarte mult si produsele pentru ingrijirea bebelusului. Desi e ceva banal acum, cea mai mare schimbare mi se pare la termometre. Eu cand eram micut, sau chiar mare, aveam acel termometru cu care trebuia sa stau 5 minute sub brat. Acum un termometru in forma de floare iti poate spune instant ce temperatura are bebelusul, sau apa din baita sa.

Nu mai e ca pe vremuri, acum e mai comod, e mai rapid si mai ieftin. Este o placere sa ai grija de bebelus cu atatea accesorii interesante. Printre cele mai bune monitoare sunt cele de la Philips, nu o spun doar eu, dar au o categorie speciala pentru bebelusi si ingrijirea copiilor. Pe forumurile in care se discuta despre asemenea accesorii, doar cuvinte de lauda pentru aceste monitoare. Eu nu va pot spune parerea proprie, insa am si eu cunostinte care folosesc asemenea monitoare pentru bebe si sunt foarte multumite. Isi fac munca cu calm, fara frica ca bebelusul ar putea fi treaz plangand. Sunt curios ce va mai aparea in viitor, la ritmul acesta de dezvoltare al accesoriilor, nu se poate decat sa se mearga spre mai bine. Probabil ca nici nu imi pot imagina ce lucruri vor aparea in 10 ani.

Vezi si:  Cum si in cel fel trebuie sa te pregatesti in scoala auto