Iata ce iti incetineste laptopul

Iata ce iti incetineste laptopul

Iata ce iti incetineste laptopulIti doresti sa ai un laptop mai rapid? Nu stii ce poti face ca laptopul tau sa functioneze cat mai perfect? Ei bine, poti incepe prin a urma cativa pasi care te vor ajuta sa ai parte de laptop-ul rapid pe care il doresti.

    Acestia sunt pasii care iti vor ajuta laptop-ul

Dezactiveaza programele pe care nu le mai folosesti

Programele pe care nu le mai folosesti nu au ce cauta in laptop-ul tau. Acestea nu fac decat sa iti incetineasca functionarea laptop-ului. Cel mai bine este sa le dezinstalezi astfel laptop-ul tau va functiona mult mai repede. Da click pe https://newsin.ro/tehnologie/ pentru a afla mai multe detalii cu privire la programele care ar trebui dezinstalate.

Sterge folderele temporare

Folderele temporare sunt create de programe in momentul in care acestea cauta resurse in memorie si nu le obtin. Folderele sunt necesar doar in acel moment dar raman pe hard disk. Daca iti doresti sa ai parte de un laptop mai rapid cel mai bine este sa stergi toate acele foldere.

Dezinstaleaza jocurile sau aplicatiile de care nu mai ai nevoie

Jocurile video sau aplicatiile pe care nu le mai folosesti ar trebui dezinstalate. In momentul in care aceste programe sunt dezinstalate elibereaza spatiul iar asta va face ca laptop-ul tau sa functioneze mai bine.

Defragmentarea hard disk-ului

Calculatoarele functioneaza precum biblioteci care inmagazineaza folderele programelor iar cel mai bine este sa imparti aceste foldere in doua.  Cu cat esti mai ordonat cu atat este mai bine pentru laptopul tau.  Un laptop care este bine organizat se misca mai repede.

Vezi si:  Invelitoare pentru acoperisul casei

Foloseste-te de programul de eliberare a spatiului de pe hard disk

Windows-ul realizeaza o curatenie a proceselor si a programelor care nu sunt inutile ca foldere de siguranta temporare. Aceste foldere se acumuleaza de-a lungul timpului si ocupa un spatiu destul de mare. Cel mai bine este sa eliberezi acest spatiu pentru a avea un laptop mai rapid.