Lucrurile pe care partenerul tau nu ar trebui sa te intrebe sau sa ti le ceara

Iti iubesti atat de tare partenerul incat spui mereu ca ai face orice pentru el? Chiar daca uneori este foarte bine sa incerci mereu sa te auto-ameliorezi, atunci cand esti cu o alta persoana, exista anumite lucruri pe care un partener nu ar trebui sa te intrebe niciodata. Sau lucruri pe care nu ar trebui sa ti le ceara niciodata sa le faci.

Pentru o buna stare de sanatate a relatiei, exista anumite lucruri pe care un partener nu ar trebui sa te intrebe sau pe care nu ar trebui sa ti le ceara. Toate punctele pe care ti le prezentam mai jos sunt in legatura cu sanatatea ta psihica sau emotionala.

Sa te schimbi pentru a semana cu o alta persoana. Unul din lucrurile pe care un partener nu ar trebui sa ti le ceara niciodata. Este cel mai grav ca cineva sa te faca sa iti pierzi esenta sau propria personalitate pentru a te face sa semeni cu altcineva.

Abandonarea viselor. Partenerul tau nu ar trebui sa iti ceara sa iti abandonezi visurile sau lucrurile care iti plac si te motiveaza. Este vorba despre o situatie de control excesiv care nu este deloc sanatoasa.

Sa iti duci sexualitatea intr-o zona in care nu te simti deloc in largul tau. Un alt lucru pe care partenerul nu ar trebui sa ti-l ceara este sa te fortezi sa iti depasesti limitele atunci cand vine vorba despre sexualitatea ta. Trebuie sa faci doar lucrurile cu care te simti in largul tau.

Sa te indepartezi de apropiatii tai. Sa dispui de o retea de contacte sau de conexiuni solide este un lucru vital pentru fiecare persoana.. In consecinta, partenerul nu ar trebui sa iti ceara niciodata sa te indepartezi de cei din jurul tau.

Obtine usor permisul de conducere, rezolvand pe www.odat.ro toate chestionarele auto drpciv ce iti pot pica la examen.