Lucrurile pe care le face un bun prieten

Pentru foarte multe persoane, un bun prieten este cel care le face doar complimente, care le inteleg sau sunt dor de acord cu ele. Adevaratii prieteni insa, sunt cei care, pentru binele tau, sunt capabili sa iti spuna si ceva ce nu vrei sa auzi.

Avem deci tendinta sa credem ca un bun prieten este doar acela care este mereu alaturi de noi si ne sustine. Ori, este vorba despre o asteptare putin cam nerealista.

Un bun prieten stie cand ai nevoie de timp si de spatiu pentru a te dezvolta armonios. Un prieten bun va sti cum sa se bucure de reusitele tale, dar care te va incuraja in acelasi timp sa iti urmezi visele. Stie ca poate, viata va va desparti, dar va fi mereu incantat sa te vada cum te vei dezvolta.

Astfel ca te va motiva mereu sa iti depasesti limitele in mod pozitiv.

Relatia voastra este una naturala. O alta caracteristica a unui bun prieten este ca nu forteaza lucrurile. Stii ca alaturi de el poti sa fii tu insati, fara probleme sau limitari. Nu se asteapta sa fii perfect ci te accepta exact asa cum esti.

Un bun prieten va sti mereu cum sa iti spuna tot ce trebuie si ceea ce gandește. Mai ales atunci cand comiti unele greseli sau cand are impresia ca nu faci ceva cum trebuie. Sinceritatea este esentiala atunci cand vrei sa stabilesti unele legaturi care sa dureze in timp.

Un bun prieten te va valoriza in calitate de persoana si este gata sa te ajute sa te dezvolti. Totusi, nu te va incita sa iti schimbi deciziile sau atitudinile. Daca faci greseli si timpul dovedeste ca avea dreptate va fi totusi acolo sa te sustina si sa te ajute sa iesi din impas.

Vezi si:  Top 6 piese vestimentare pe care orice fashionista trebuie sa le aiba in dressing in aceasta iarna