Lucrurile pentru care ar trebui sa te ierti cu indulgenta

Toate persoanele au tendinta de a fi mai dure cu ele. Chiar si atunci cand parem mai impasibile, deloc receptive sau sensibile, exista in realitate, si atunci, o parte din noi insine care se intreaba daca am facut bine, daca nu vom fi in vreun judecate pentru o anumita actiune. Si este perfect normal. Sa stii cum sa iti definesti propriul sistem de valori apoi sa actionezi in functie de ceea ce are sens pentru noi, necesita multa reflexie si integritate si ia mult timp in acelasi timp.

Si chiar si atunci cand stim in ce directie dorim sa o luam, nu suntem la adapost de greseli si intalnim anumite dificultati chiar si atunci. In aceste cazuri trebuie sa stii cum sa te ierti sau sa iti ierti faptul ca nu esti o persoana perfecta. Iata deci care sunt lucrurile pe care ar trebui sa ti le ierti si pentru care ar trebui sa fii mai indulgent cu propria persoana.

Propriile greseli. Deoarece esecul este inevitabil si face parte din reusita. Daca ai esuat nu inseamna ca ai ratat un anumit lucru, ci ca trebuie sa mai progresezi sau sa iti modifici strategia. Faptul ca ai abandonat la un anumit moment dat. Este perfect normal sa ai perioade de indoieli, de oboseala sau de reflexie. Aceste diferite perioade sunt foarte sanatoase si te pot ajuta sa te cunosti mai bine.

Faptul ca nu te-ai acceptat asa cum trebuie. Acceptarea de sine este un moment greu, lung, mereu imbogatitor si mai ales, care depinde de fiecare persoana. Cu totii avem diferite faze sau etape in viata care ne ajuta sa ne amelioram sau sa facem pace cu propria persoana. Este perfect normal sa fie mai greu sa te accepti, deoarece acest lucru necesita timp, rabdare si bunavointa.

Faptul ca ai judecat alte persoane din jur. Ceea ce ne agaseaza sau ne deranjeaza la cei din jur, poate sa fie un bun indicator cu privire la ceea ce traim in noi cu privire la ceea ce trebuie sa schimbam si sa acceptam in noi.

Obtine usor permisul de conducere, rezolvand pe www.odat.ro toate chestionarele auto drpciv ce iti pot pica la examen.