Detox- sucul de mesteacan, cel mai bun aliat al toamnei

Foarte bogat in magneziu, in vitamina C si potasiu, sucul de mestacan face parte din categoria celor mai bune sucuri pentru sanatate si pentru purificare. Iata mai multe lucruri despre acest mic miracol al naturii.

Aspectul sucului de mestecan poate ca nu te va atrage, nici gustul sau, dar dupa ce vei afla care sunt beneficiile sale, nu il vei mai neglija cu siguranta.

Proprietatile hidratante si drenante ale sucului de mestecan nu mai au nevoie de nicio prezentare cu siguranta. Este foarte bogat si in saruri minerale, in oligo-elemente si flavonoizi cu cele mai benefice proprietati antioxidante. Deci cel mai adesea se recomanda datorita proprietatii sale de a contribui la eliminarea toxinelor din organism.

Alte caracteristici deloc de neglijat- este un aliat de pret pentru programele in care vrei sa te mentii sau sa iti revii la forma initiala. Te ajuta si atunci cand vine vorba despre schimbarile de sezon.

Sucul de mesteacan este detox, dar nu numai. Pe langa proprietatile sale antioxidante, diuretice si depurative, sucul de mesteacan mai are o multime de alte proprietati de care ar trebui sa profiti numaidecat.

  • sucul de mesteacan este foarte bogat in potasiu. Este foarte bun si pentru ritmul cardiac si pentru circulatia sanguina.
  • nivelul sau destul de ridicat in litiu si magneziu face foarte bine starii de dispozitie. Iar bogatia sa in vitamina C este de mare ajutor pentru a lupta contra stresului.
  • bogat in siliciu, sucul de mestecan contibuie la lupta contra durerilor articulare, dar si contra osteoporozei.
  • datorita virtutilor sale purificatoare, sucul de mesteacan te ajuta sa lupti contra retentiei de apa si sa ai un ten mai luminos. In plus, este foarte bun si pentru persoanele care sufera de eczeme sau de calculi renali.
Vezi si:  Google Home 2 – data lansarii, pret, etc