Peste cateva saptamani, temperaturile vor creste incet dar sigur, sa speram, zilele vor deveni putin mai lungi si vacanta de Paste isi va face si ea in curand aparitia. A sosit deci si ocazia ideala de a alege cea mai trendy si cea mai cool destinatie pentru aceasta ocazie.

Algarve, Portugalia. Intre frumusetea decorurilor sale naturale, gastronomia sa gurmanda, dar si cele mai frumoase activitati, timpul va trece aici cu siguranta frumos si cu folos. Un mic colt magic din Portugalia, unde poti descoperi magica Ilha Deserta, plecand din
Faro.

Bergen, Norvegia. Vacanta de ideala este ocazia ideala de a descoperi fiordurile  primavara. Vei iesi cu drag cu siguranta din casutele de lemn pentru a degusta cea mai buna cafea, pentru a te catara pana pe muntele Ulriken si pentru a admira lumina zilei.

Corfu, Grecia. Cea mai frumoasa insula din Grecia este plina de plaje cu nisip alb, cu peisaje care iti vor taia respiratia si cele mai frumoase satucuri unde vei adora o limonada la umbra celei mai frumoase vegetatii.

Ouarzazate, Maroc. In partea de sud, in Maroc, te poti linisti sau relaxa putin la portile desertului. Te vei deconecta cu siguranta aici, printre peisajele care imbina de minune oazele si vaile pline de verdeata.

Andaluzia, Spania. Malaga, Granada, Spania… pleaca in cautarea soarelui in partea de sud a Spaniei, in Andaluzia, acolo unde albastrul minunat al cerului se confunda cu cel al Marii Mediterane. Vei putea descoperi pietele locale, sa faci sieste printre maslini sit e vei putea delecta cu cele mai minunate tapas.

Cipru. O destinatie care merita sa faci o halta aici, mai ales daca vii cu partenerul. Partea de sud a Ciprului nu este numita degeaba « insula indragostitilor ».

Dubai, Emiratele Arabe Unite. Dubai este o destinatie unde totul este la superlativ. Sedinte de shopping, excursii in desert, o gastronomie orientala, cladiri maiestuoase…. o oaza minunata creata de om.


Obtine usor permisul de conducere, rezolvand pe www.odat.ro toate chestionarele auto drpciv ce iti pot pica la examen.