Semne ca ai o relatie toxica si ca nu trebuie sa continui

Tocmai ai inceput o noua relatie care speri sa dureze si te intrebi daca persoana de langa tine este cea potrivita? Anumite tipuri de comportament te fac sa te indoiesti, eziti uneori sau stai pe ganduri? Iata câteva semne care sa te faca sa intelegi ca relatia este toxica si ca nu ar trebui sa continui.

Nimic nu este simplu cu el si asta inca de la inceput. Totul este conflictual sau problematic. Are o o viata mai agitata, are probleme profesionale, este in conflict cu parintii, prietenii sau vecinii si mereu are ceva care nu functioneaza asa cum trebuie…

Nu ai niciun punct in comun cu el. Poate ca asta ti se poate parea mai interesa la inceput, deoarece ai impresia ca vei descoperi o multime de lucruri cu el si iubesti descoperirile pe care le faci.

Dar, in viata de zi cu zi, acest lucru poate sa devina complicat mai ales pe termen lung si mai ales pentru a construi o viata placuta in doi.

Nu impartasiti aceleași valori. Ba mai mult, veti risca sa aveti certuri importante din cauza mai multor subiecte mai ales daca nu reusiti sa va intelegeti si cu privire la unele lucruri mai simple.

Nu stie ceea ce vrea. Sa fii indragostit este frumos, dar este departe de a fi suficient. Daca este pierdut, nu stie ceea ce vrea, nu vrea sa intre in relatie cu tine sau sa construiasca ceva solid, inseamna ca nu este persoana potrivita pentru tine.

Nu iti place umorul sau. Acesta poate sa fie un semn major ca va lipseste compatibilitatea. Umorul este o modalitate eficiența de a crea cea mai frumoasa relatie de complicitate, dar daca nu radeti impreuna, nu este un semn.

Vezi si:  Lucrurile pe care le face un bun prieten

Si daca nu are aceeasi atitudine in public si in privat, acesta este un alt lucru care ar trebui sa te puna pe ganduri.

Sursa: https://www.leprogres.fr/magazine-sante/2021/12/05/couple-quatre-signes-d-une-relation-toxique