De ce ne indragostim in vacanta?

Vara este un anotimp propice intalnirilor si da adesea nastere unor frumoase povesti de dragoste. Piele bronzata,haine putine, spirit liber…toate ingredientele unui flirt sunt reunite. De ce ne indragostim mai usor in vacanta? Si ce se intampla odata cu sosirea toamnei?

Conditii ideale. Vremea vacantei a sosit: gata cu stresul si grijile, cuvantul de ordine in timpul unei vacante este relaxare. Astfel, eliberati de grijile de zi cu zi si de rutina ne simtim mai liberi, profitam de viata si ne indragostim. Ne lasam cu mai mare usurinta prada imprevizibilului si acceptam cu mai mare usurina noile intalniri. Timpul liber din vacanta favorizeaza prin urmare o mai buna stare de spirit si descoperirea placerilor vietii.

Ne facem timp sa ne indragostim si sa iubim. Dragostea si seductia nu suporta sa fie limitate, au nevoie de spatiu pentru a se desfasura. Te lasi sedus, te lasi dus de val, inveti sa te cunosti, flirtezi, o multime de jocuri amoroase. In vacanta avem tot timpul din lume pentru ele. Activitatea preferata a verii? Relaxarea la piscina visand la atragatorul brunet pe care l-am intalnit inainte cu o zi, ne facem timp sa ne aranjam pentru a-i fi pe plac, discutam cu el ore in sir pe plaja si visam mult. Climatul si decorul, marea in special favorizeaza intalnirile romantice si nasterea sentimentelor.

Vara ne permite sa ne descoperim corpul, sa il cunoastem mai bine, sa profitam de el pentru a fi mai senzuale. Cand mai avem ocazia sa purtam un costum de baie care ne pune in evidenta odata intoarse acasa? Un corp dezinhibat si un spirit liber reprezinta conditii ideale pentru jocul erotic si pentru descoperirea placerii.

Vezi si:  Statine: care sunt efectele secundare ale acestor medicamente?

Dragostea din vacanta nu rezista de obicei odata reintoarse acasa, reintoarse la realitate. Ne reluam rutina, obiceiurile, ne lasam din nou coplesiti destres, pielea nu mai este atat de bronzata. Cu cat aceasta poveste de dragoste de vara este mai scurta, cu atat trebuie sa profiti din plin de ea.