In zilele noastre, datorita existentei unui numar mare de retele de socializare prin intermediul carora un barbat si o femeie pot comunica, numeroase sunt cuplurile formate gratie acestor retele. Chiar daca o relatie poate lua nastere prin Internet, odata si o data tot va avea loc prima intalnire, aceasta fiind cea care conteaza cu adevarat. Prima impresie pe care ne-o lasa un barbat este definitorie nu-i asa dragele mele? Un barbat trebuie sa fie atent la mai multe aspecte pentru a reusi sa cucereasca o femei pe loc.

Pentru un barbat aspectul ingrijit al unei femei conteaza enorm. De aceea un barbat trebuie sa fie atent la aspectul sau fizic, sa se aranjeze putin inainte de o prima intalnire. Hainele trebuie sa arate impecabil, incaltamintea la fel. Manierele conteaza inca spre surpinderea multora. Drept urmare, nu uita sa o astepti in fata localului in care v-ati dat intalnire, deschide-i usa, si trage-i scaunul la masa. Fii deosebit de atent la felul in care mananci si bei, lucruri  pe care partenera de sex opus le va remarca cu siguranta.

Ai grija sa nu monopolizezi discutia. In general, la o prima intalnire, cei doi paricipanti afla o multime de lucruri noi unul despre altul. Nu trebuie sa turui încontinuu ca o moara stricata. In plus, trebuie sa eviti momentele stanjenitoare cand niciunul din voi nu vorbeste nimc, trebuie sa fii mereu cu vorbele la tine. Nu te plange dar nici nu te lauda excesiv. Nu intereseaza pe nimeni de problemele si lamentarile tale, cel putin nu la prima intalnire. Fii tu insuti pur si simplu.

Deoarece o femeie petrece destul de mult timp in fata oglinzii fa-i complimente, insa din inima, nu de dragul de a fi spuse. Nu trebuie sa fortezi nota, veti simti amandoi daca este sau nu cazul sa ii dai un pupic inca de la prima intalnire.


Obtine usor permisul de conducere, rezolvand pe www.odat.ro toate chestionarele auto drpciv ce iti pot pica la examen.