Un concept store de poveste

Evenimentul organizat cu aceasta ocazie si-a propus sa calauzeasca publicul intr-o calatorie fantastica spre un univers in care designul ambiental vibreaza in armonie cu designul vestimentar. Pentru a implini acest scop, SSAB a colaborat cu Rhea Costa, numele sub care creeaza Andreea Constantin, talentata reprezentanta a noului val din moda romaneasca. Astfel, sub motto-ul “Designul devine aventura”, showroom-ul dedicat placajelor ceramice si obiectelor sanitare s-a dezvaluit drept un labirint misterios, unde

nimic nu este la intamplare si bunul gust este la el acasa. Amenajarea acestui spatiu generos, inspirata din povestile care ne-au fermecat copilaria valorifica cele mai noi si spectaculoase colectii SSAB, evidentiate prin intermediul combinatiilor indraznete de materiale si elemente decorative. Concepute in stiluri contrastante, punctele de atractie ale showroom-ului SSAB au fost imbogatite in seara evenimentului cu diafanele creatii Rhea Costa: rochii si accesorii pretioase ce au contribuit cu un plus de viata si feminitate.

La eveniment au fost prezenti invitati de seama din lumea artistica si presa romaneasca, printre care: Andreea Banica, Dragos Bucurenci, Malvina Cervenschi, Oana Dobre, Andreea Esca si Alexandre Eram, Luana Ibacka, Laura Lazar, Raluca Lazarut, Dani Otil, Meda Victor, precum si cativa dintre colaboratorii SSAB. In decursul serii, intr-o atmosfera destinsa dar plina de stralucire, participantii au putut admira nonconformistele propuneri SSAB si Rhea Costa in materie de design ambiental si vestimentar, propuneri ce stau acum la dispozitia publicului larg si ii asteapta pe toti cei indragostiti de frumusete si confort.